Obchodné riadenie

Ako predávať elektronické knihy

Ako predávať elektronické knihy

Video: Ako predavat knihy 2024, Júl

Video: Ako predavat knihy 2024, Júl
Anonim

Existuje mnoho spôsobov, ako predávať elektronické knihy. V tejto veci je však nepochybne veľký problém. Faktom je, že v ruskom segmente internetu existuje veľa knižníc s obrovským výberom literatúry, kde si knihy môžete zadarmo stiahnuť.

Image

Návod na použitie

1

Predtým, ako predáte akúkoľvek knihu na internete, musíte okamžite pochopiť, že predaj kníh, ktoré si už môžete zadarmo stiahnuť, je veľmi ťažký. Ak chcete tieto knihy predávať, musíte ich uverejniť aspoň v hromadných zdrojoch špecializovaných na tieto témy (napríklad http://www.ozon.ru ). Knihy, ktoré sú pre tieto zdroje k dispozícii, už boli uverejnené. Ale aj so šťastím a kniha bude zverejnená, stále nie je pravda, že ju niekto kúpi.

2

Viac šancí na predaj knihy na internete sľubuje jej originalita, neprístupnosť. Aj v tomto ohľade sa pridáva šanca, že ide o osobnú knihu. Ak však táto kniha nie je vaša a teoreticky by mohla byť zverejnená na internete, musíte sa okamžite uistiť, že nie je k dispozícii zadarmo. Je vhodné to skontrolovať pomocou akéhokoľvek vyhľadávacieho nástroja.

3

Predtým, ako predáte knihu, ktorá ešte nie je k dispozícii v elektronickej verzii, musíte sa vysporiadať s jej inzerciou. Každá kniha má svoju vlastnú tému, preto je vhodné uverejniť oznámenie o vzhľade elektronickej verzie v tematických komunitách, fórach, skupinách, portáloch atď. Okrem toho stále musíte napísať oznámenie a ešte lepšie niekoľko stránok na kontrolu. V prípade záujmu môžete pokračovať v PR (vytvoriť stránku na internete, skupinu na sociálnej sieti) alebo začať s predajom.

4

Knihy sa niekedy platia a sťahujú priamo z webových stránok okamžite, pretože nechcú tráviť čas hľadaním bezplatnej verzie, preto je najlepšie predávať verejné zdroje (napríklad http://www.litres.ru ) aj tematické. Kniha sa dá tiež preniesť do iných formátov (napríklad pre mobilné telefóny, PDA atď.) A podľa toho predať na wapových stránkach.

Odporúčaná