Obchodné riadenie

Ako zaplatiť 3,1 bonus za aktuálny mesiac

Obsah:

Ako zaplatiť 3,1 bonus za aktuálny mesiac

Video: RICH VS ZÁPASNÝ MINTER Rozhovor s Robertom Kiyosaki 2024, Júl

Video: RICH VS ZÁPASNÝ MINTER Rozhovor s Robertom Kiyosaki 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti je program „1C: Správa platov a zamestnancov, vydanie 3“ najvhodnejším produktom na výpočet bonusov. Prípad narastania poistného za aktuálny mesiac nie je výnimkou.

Image

Počiatočné nastavenie

Aby ZUP 3.1 pracoval efektívne pri výpočte rôznych možností poistného vrátane poistného za aktuálny mesiac, musíte ho najprv nakonfigurovať. Okamžite stojí za povšimnutie, že na sprístupnenie dokumentu „Cena“ musíte vytvoriť aspoň jediný dokument v časopise „Poplatky“, ktorý je možné identifikovať ako „Cena“ (druh dokladu) za účelom „Ceny za samostatný dokument“.

Okrem toho by sa počas 3.1. 3.1.1 malo pri úvodnom nastavení programu použiť krok „Mesačný bonus“ v kroku „Počiatočné nastavenie programu“. V tomto prípade je možné spoľahlivo určiť, či bonus, ktorý bol kedy získaný, s akým typom (s pevne stanovenou sumou alebo percentuálnym podielom), za zárobky toho obdobia, za ktoré sa správa podáva. Rovnakým postupom by ste mali uviesť „kód dane z príjmu fyzických osôb“. Potom v adresári "Poplatky" budú vykonané všetky potrebné nastavenia pre výpočet mesačného poistného.

Odporúčaná