Obchodné riadenie

Ako predať nádrž

Ako predať nádrž

Video: Prečo sa BENZÍN E10 mení na AGRESÍVNE SVINSTVO? NEMAJTE HO V NÁDRŽI DLHO * TOPSPEED.sk ARÉNA 2024, Júl

Video: Prečo sa BENZÍN E10 mení na AGRESÍVNE SVINSTVO? NEMAJTE HO V NÁDRŽI DLHO * TOPSPEED.sk ARÉNA 2024, Júl
Anonim

V obchode existuje jedno jednoduché pravidlo: každý produkt má svojho vlastného kupujúceho. Najdôležitejšie je nájsť to. Tento zákon sa vzťahuje na všetok tovar, pri jeho používaní môžete predávať čokoľvek, dokonca aj tank. Mimochodom, nádrže majú veľkú hodnotu medzi zberateľmi starožitností - ak viete, kde nájdete nádrž, ktorá nikomu nepatrí, môžete ju predať za dobré peniaze.

Image

Návod na použitie

1

V prvom rade venujte pozornosť ruským a anglickým fóram venovaným predaju starožitností a vojenských rarity. Uveďte reklamu na predaj nádrže, nezabudnite pripojiť fotografiu, aby kupujúci videl tovar osobne a vedel, že skutočne existuje.

2

Obráťte sa na spoločnosti, ktoré sa zaoberajú nákupom starožitností. V zriedkavých prípadoch vám ruské spoločnosti ponúknu skutočne dobrú cenu, obráťte sa na spoločnosti so sídlom v zahraničí, preložte text s popisom nádrže do angličtiny a pošlite ho na e-mailové adresy aj na poštové adresy týchto spoločností. Spoločnosti, ktoré sa vážne zaujímajú o takúto ponuku, budú môcť nájsť prekladateľa a čas na prehliadku nádrže by sa nemal minúť na zvyšok.

3

Umiestnite inzerát na predaj nádrže v aukcii, ako je napríklad eBay. Uveďte, že náklady na dopravu a všetky ostatné náklady znáša kupujúci. Nezabudnite pripojiť fotografiu nádrže. Najlepšie je nastaviť cenu, ktorú za ňu chcete dostať, ako počiatočnú cenu. V takom prípade môžete z transakcie získať naozaj dobrý zisk.

ako predať nádrž? ako predať nádrž za skutočné peniaze

Odporúčaná