ostatné

Ako predávať online reklamu

Ako predávať online reklamu

Video: Ako predávať cez Ebay / Online predaj a zarábanie z domu 2024, Júl

Video: Ako predávať cez Ebay / Online predaj a zarábanie z domu 2024, Júl
Anonim

Internetová reklama znamená prezentáciu tovaru alebo služieb v sieti, ktorá je určená veľkému zákazníkovi. Spravidla má dvojfázový charakter: externá reklama, ktorú umiestňuje inzerent pri vydavateľovi stránok (bannery, reklamy, textové bloky, minisites). Druhým krokom je, že táto reklama obsahuje odkaz, ktorý vedie na webovú stránku inzerenta.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte najvhodnejšie reklamné siete na predaj svojej reklamy. Zároveň venujte pozornosť geografickému zacieleniu (orientácia návštevníkov stránok vzhľadom na región). Pomerne dôležitým kritériom pre stránku, ktorá spĺňa požiadavky mnohých reklamných sietí, je zdroj návštevnosti. V takom prípade sa vyžaduje dominantná prevádzka vyhľadávania, aby návštevníci mohli navštíviť web priamo z vyhľadávacích nástrojov: Google, Rambler, Mail.ru, Yandex.

2

Venujte pozornosť sieťam s upútavkami. Sú náročnejšie na kvalitu a prevádzku stránok. Tieto siete zároveň umožňujú nastaviť na webe konkrétnu reklamnú jednotku, ktorá obsahuje veľkolepé animované obrázky (upútavky). Inzerent bude potom môcť prijímať peniaze za počet kliknutí, ktoré urobia návštevníci na ukážkach. Z týchto sietí s upútavkami môžete použiť: Medianet.adlabs, Bodyclick, Teasernet, Pay-click. Každý z nich pracuje podľa svojich vlastných pravidiel a stanovuje svoje vlastné kritériá pre schvaľovanie lokality pri účasti na predaji reklamy.

3

Môžete použiť reklamný systém Google AdSense. Pri spolupráci na predaji reklamy má najjednoduchšie podmienky. Na predaj reklamného priestoru však potrebujete vlastný web.

4

Zvážte podmienky bannerových sietí. Pracujú rovnako ako siete s upútavkami, ale platia nielen za kliknutia, ale aj za zobrazenia. Všetky platby sa uskutočňujú na elektronické peňaženky Yandex.Money alebo WebMoney.

5

Môžete použiť pridružené siete. Umožňujú vám inštalovať reklamné bloky na webové stránky s tovarom alebo vo forme virtuálnej výkladnej skrinky s tovarom. Pomocou tohto systému na predaj reklamy môžete získať platbu za kliknutia na nainštalované upútavky alebo za nákup uskutočnený klientom, ktorý ide na webovú stránku inzerenta. V tejto oblasti aktívne pracujú tieto siete: Mixmarket a „Kde je slon“.

ako predávať reklamy na internete v roku 2018

Odporúčaná