Obchodné riadenie

Ako predať tehlu

Ako predať tehlu

Video: PREDAJ - priestranný 2 izbový tehlový byt po rekonštrukcii 2024, Júl

Video: PREDAJ - priestranný 2 izbový tehlový byt po rekonštrukcii 2024, Júl
Anonim

Tehla je, ako viete, jedným z najstarších, najodolnejších a najpraktickejších stavebných materiálov. V stavebníctve je obvyklé rozlišovať niekoľko druhov tehál: obyčajné, stavebné, predné (obkladové) a slinku (keramické).

Image

Návod na použitie

1

Bežná tehla sa spravidla používa na pokladanie stien. Lícová tehla je krajšia a má rôznejšiu farbu. Používa sa na dokončovacie práce, a to ako pri kladení stien, tak aj pri interiéroch. Keramická tehla sa zase používa rovnakým spôsobom ako obklad, ale je odolnejšia voči prírodným vplyvom a času.

2

Dopyt po tehlách v tomto období nie je príliš veľký, výstavba súkromných domov a elitné verejné bývanie sú mierne pozastavené, zatiaľ čo výroba je pomerne dobre zavedená a na trhu existuje veľká konkurencia. Čo robiť, ako predávať tehly v podmienkach nestability trhu, keď na tento materiál neexistuje veľký dopyt.

3

Ponúkame vám niekoľko možností predaja tehál, ktoré by mohli byť pre spotrebiteľa zaujímavé: Krásne a kompetentne prezentujte výrobok pomocou nekonvenčných krokov v reklame alebo osvedčenými napríklad fotografickými modelmi, ktoré inzerujú výrobky alebo slávnymi osobnosťami, ktorí tento stavebný materiál odporučia z osobnej skúsenosti. Predávame stavebný materiál ako dekoratívny prvok, multifunkčné zariadenie. Napríklad na reklamu, že takáto tehla môže byť použitá ako trénera váhy, stojan na teplé jedlá, predmet sebaobrany atď.

4

Ako príklad pre spotrebiteľa použite váš firemný štýl na fasáde podniku.

Navrhnite nové príležitosti. Napríklad kreslenie loga alebo nejakej známej značky na dávke dekoratívnych tehál.

5

Ponuka všetkých sezónnych akcií a zliav, záujem klienta. Napríklad pre každého kupujúceho - darček alebo každú zakúpenú druhú tehlu - zadarmo atď.

6

Zamerajte sa na skutočnosť, že tehla je jedinečná, má super vlastnosti alebo je ručne robená.

Ponuka doplnkových služieb murovacích majstrov.

Používajte napríklad farebnú schému odrody.

Odporúčaná