Obchodné riadenie

Ako predávať noviny v roku 2017

Ako predávať noviny v roku 2017

Video: Liptovské noviny 8.11.2017 2024, Júl

Video: Liptovské noviny 8.11.2017 2024, Júl
Anonim

Pri práci v tlačiarenskom vydavateľstve, ktoré vydáva noviny, je potrebné zvážiť, že väčšina výnosov, tak či onak, bude generovaná reklamou umiestnenou v týchto novinách a až potom - výťažok z predaja. To určuje špecifiká predaja novín do stánkov a distribučných miest. Noviny by mali byť zaujímavé pre vašu cieľovú skupinu, preto skôr ako do nich napíšete materiál, určte svoju cieľovú skupinu.

Image

Návod na použitie

1

Ako už bolo uvedené, pri predaji novín predávate reklamu, ktorá je v nej uverejnená. Podľa zákona by reklama nemala zaberať viac ako štyridsať percent oblasti novín, ale môžete zvýšiť počet strán alebo maskovať reklamu na článok.

2

V závislosti od cieľového publika, na ktoré vaše noviny zacieľujú, zverejnite informácie, ktoré budú pre ňu najzaujímavejšie. Ak to váš formát umožňuje, dajte do novín relevantné informácie o výmenných kurzoch, počasí a horoskopoch. Pamätajte, že čím viac kupujú vaše noviny, tým viac budú ochotné pre distribučné miesta a novinové stánky.

3

Na základe špecifík stanovovania cien novín sa pokúste ponúknuť noviny v stánkoch za najnižšiu možnú cenu a po aktívnom vypredaní novín ich zvýšte.

4

Aktívne inzerujte svoje noviny v rádiu a na internete. Získajte webovú stránku, na ktorej budú uverejnené úryvky z vašej publikácie, aby ste vzbudili najväčší záujem potenciálnych čitateľov, aktívne propagujte svoje stránky na rovnakej úrovni ako vydanie v tlači.

Odporúčaná