Druhy činností

Ako predať klobásu

Ako predať klobásu

Video: The Pleasures and Pains of Working as an Interpreter - Lýdia Machová at the Polyglot Gathering 2015 2024, Júl

Video: The Pleasures and Pains of Working as an Interpreter - Lýdia Machová at the Polyglot Gathering 2015 2024, Júl
Anonim

Ak chcete otvoriť sklad klobás, starostlivo zvážte sortiment. V špecializovaných obchodoch s potravinami je to základný kameň obchodného úspechu. Vďaka správnemu sortimentu a dobrej polohe v obchode s klobásami dosiahne obchod bod zlomu za pár mesiacov.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - povolenia;

  • - vybavenie;

  • - výrobky;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Vykonajte prieskum trhu. Štúdium situácie na trhu vo veľkom maloobchode je kľúčom k pochopeniu dopytu spotrebiteľov. Po analýze, ktoré konkrétne obchody vo vašom meste chýbajú, je ľahké zistiť, či je váš výber správny. Konkurenčná analýza tokov zákazníkov a konkurenčného prostredia, ktorá sa vykonáva vo vzťahu k vybraným priestorom, vám umožňuje objasniť, či stojí za to otvoriť v nej obchod s klobásami alebo hľadať úspešnejšiu inú.

2

Vyzývajte dozorné orgány, aby získali radu o výmene zariadení, umiestnení nákupných zón, materiálov, ktoré sa môžu používať na zdobenie haly atď. V opačnom prípade (ak ich pozvete len vtedy, keď bude všetko pripravené) sa zvyšuje riziko možných nedostatkov a podľa toho aj zmien.

3

Vykonajte opravy, nákup a zabezpečenie obchodného vybavenia. Majte na pamäti, že pri nákupe chladených počítadiel je lepšie brať tie, v ktorých je možné nastaviť požadovanú teplotu. Obchod s klobásami si vyžaduje rôzne spôsoby. Napríklad je lepšie ukladať údené klobásy v plusovej zóne a varené klobásy v nule. Ak sa chystáte predávať párky a iné druhy párkov zo surového mletého mäsa - poskytnite osobitnú chladenú vitrínu so zápornou zónou. Nezabudnite na chladničky v technických priestoroch, ktoré sú potrebné na skladovanie výrobkov.

4

Vyberte dodávateľov. Spravidla je lepšie ponúkať výrobky z niekoľkých závodov na spracovanie mäsa. V tomto prípade majú spotrebitelia väčší výber. Pokúste sa premyslieť sortiment tak, aby sa vo vašom obchode nachádzali drahé a stredne lacné klobásy. Ak plánujete predať klobásu a klobásu pripravenú z pečene, nezabudnite, že majú veľmi krátku dodaciu lehotu.

5

Získajte povolenie, najmite zamestnancov, doručte tovar a začnite obchodovať. V prvých dňoch je vhodné zaviesť zľavy a akékoľvek kampane zamerané na prilákanie publika. Pre obchod s klobásami má zmysel viesť marketingové kampane určené pre obyvateľov blízkych domov.

ozdoba klobás

Odporúčaná