Druhy činností

Ako predávať obsah

Ako predávať obsah

Video: MAT6 024 Slovné úlohy na obsah 1 2024, Júl

Video: MAT6 024 Slovné úlohy na obsah 1 2024, Júl
Anonim

Slovo „obsah“ je v online komunite všeobecne známe. Preložené z angličtiny znamená „obsah“. Na internete tento koncept zahŕňa všetko od pôvodných textov pre webové stránky, cez videá, zvukové materiály, rôzne služby a ďalšie atribúty celosvetovej informačnej siete.

Image

Návod na použitie

1

Pre začiatočníka bez skúseností je veľmi ťažké samostatne predávať niečo na internete. V oblasti písania bratstva existuje dobrý záchranca - výmeny obsahu, sprostredkovatelia medzi zákazníkmi a výkonnými umelcami - prepisovatelia a textári. Vyhľadajte takéto výmeny online. Dnes je ich na internete už dosť, každý má svoju vlastnú tvár a vlastníci obsahu si musia zvoliť jednu alebo viac z nich. A preto si prečítajte pracovné podmienky na burzách, chatujte na fórach, prečítajte si spätnú väzbu od skúsených autorov obsahu.

2

Zaregistrujte sa na burze a ponúknite svoje služby, na tento účel vytvorte portfólio, do ktorého môžete umiestniť svoje najúspešnejšie diela, aj keď ešte neuverejnené.

3

Pozrite si návrhy zákazníkov. Ak nájdete tému, ktorá je pre vás zaujímavá a zrozumiteľná, pošlite zákazníkovi správu, že sú pripravení splniť svoju objednávku za určitú sumu, alebo ponúknuť existujúci text na danú tému. V takom prípade je vhodné zaslať zákazníkovi iba časť materiálu.

4

Dajte na burzu hotové materiály. Najprv ich skontrolujte, či nie sú jedinečné vo viacerých programoch (často samotné burzy majú takúto službu, napríklad Advego). Vyberte hlavičku hodnotenia (má zmysel naučiť sa používať špeciálne služby) a určiť primeranú cenu pre každý materiál. Upozorňujeme, že prepísanie - prepísanie textu - stojí o niečo menej ako text chránený autorskými právami - autorské práva.

5

Prehliadajte stránky na voľnej nohe, zaregistrujte sa na pár a denne prehľadávajte zamestnávateľov. Rovnako ako v prípade výmen, posielajte správy zákazníkom a získajte zaujímavé témy, na ktorých môžete pracovať.

6

Musíte sa naučiť splniť všetky požiadavky zákazníka, nájsť najžhavejšie témy. Vysokým zárobkom spravidla predchádza tvrdá práca spojená s rastom a poklesom vášho ratingu.

7

Skúsení copywriteri odporúčajú používať šaržový predaj článkov, ktorý kupujúci veľmi vítajú a prináša väčší príjem. Ak ste vlastníkom zaujímavých videosúborov, filmov, videoklipov, školiacich videoklipov a ďalších vecí, nepochybujte o tom, že za takýto obsah bude kupujúci.

Z tohto dôvodu musíte tiež nájsť sprostredkovateľskú stránku zaoberajúcu sa predajom takýchto výrobkov. Postup je tu rovnaký ako pri výmene obsahu: musíte sa zaregistrovať, kontaktovať správu a ponúknuť svoje výrobky za primeranú cenu. Po predaji pôjdu peniaze na váš elektronický účet mínus provízia, ktorá ide na sprostredkovateľskú stránku.

Venujte pozornosť

Ak jedného dňa zistíte, že článok, ktorý ste uverejnili na internete, sa bez vášho vedomia rozšíril na početné stránky, nespadajte do spravodlivého hnevu. Berte túto skutočnosť filozoficky. Po prvé, internetové pirátstvo je bežná vec. Po druhé, a to je najdôležitejšie, váš materiál prišiel na súd, ukázalo sa, že je zaujímavý a potrebný, a to je príležitosť na pokračovanie v práci.

Odporúčaná