ostatné

Ako propagovať klub

Ako propagovať klub

Video: POĎTE S NAMI DO LESA: Predstavujeme Klub trubačov SR 2024, Júl

Video: POĎTE S NAMI DO LESA: Predstavujeme Klub trubačov SR 2024, Júl
Anonim

„Propagácia“ zábavného klubu so správnym prístupom začína dlho pred jeho otvorením a pokračuje aj po získaní určitého počtu stálych zákazníkov. Pri propagácii klubu môžete postupovať podľa niekoľkých jednoduchých odporúčaní.

Image

Návod na použitie

1

Úspech ktoréhokoľvek klubu je založený na exkluzivite a nezvyčajnej forme zábavy, ktorú poskytuje. Toto je tajomstvo, záujem, v ktorom sa musí zahriať, aby sa dosiahlo najväčšie vzrušenie. Z tohto postavenia by sa propagácia klubu mala uskutočniť pred jeho otvorením. Široké reklamné pokrytie otvorenia klubu venované každej udalosti, vyhlásených súťaží a cenných cien - to by malo byť základom vašej reklamnej kampane, ktorá sa začala ešte pred oficiálnym otvorením klubu.

2

Pravidelne organizujte tematické večierky, načasované aj mimočasované na oficiálne sviatky. Každá takáto udalosť by sa mala aktívne inzerovať v rozhlase a televízii. Inzerujte na stánkoch po celom meste s najvyššou koncentráciou, keď sa približujete k zariadeniu. Spolupracujte s informačnými internetovými portálmi venovanými zábave vo vašom meste. Každý víkend sa pokúste z klubu urobiť miesto, ktoré ho odlišuje od všeobecnej ponuky zábavných zariadení.

3

Vytvorte si svoj web a komunitu na sociálnej sieti. Aktívne pozvať používateľov do skupiny, ako je napríklad VKontakte. Vytvorte si užívateľský profil, ktorý bude „tvárou“ vášho klubu. V mene neho vytvorte skupinu a pozvite do nej používateľov. Keďže priame pozvanie do skupiny nie je možné, musíte najskôr pridať ako priateľa do profilu a potom do skupiny.

4

„Prepojte“ svoj web s komunitou, ktorá zverejní plánované udalosti, fotografie a videá klubu, ako aj fotoreportáže strán. Pokúste sa popísať svoj klub čo najúplnejšie a najfarebnejšie, zaujmite potenciálneho klienta a urobte návštevu svojej inštitúcie žiaducou. Pri aktualizácii správ na webe ich duplikujte do profilových správ na sociálnej sieti, ako aj do skupinových správ.

Odporúčaná