ostatné

Ako skontrolovať licenčné číslo

Ako skontrolovať licenčné číslo

Video: DISH Guest - How to review live data 2024, Júl

Video: DISH Guest - How to review live data 2024, Júl
Anonim

Na overenie platnosti podnikovej licencie môžete použiť databázy alebo sa obrátiť na orgán, ktorý licenciu vydal, vedúcemu organizácie a skontrolovať licenčné číslo.

Image

Budete potrebovať

- počítač.

Návod na použitie

1

Ak chcete skontrolovať licenčné číslo spoločnosti, ktorá vyzýva ruských občanov na prácu v zahraničí, môžete použiť odkaz http://services.fms.gov.ru/info-service.htm?sid=2001. Dostanete sa na webovú stránku Federálnej migračnej služby na tejto stránke, aby ste overili platnosť licencií. Vyplňte polia "Názov", "Licenčný kód", "DIČ organizácie", zadajte kód z obrázku (sú potrebné posledné dve polia) a odošlite žiadosť.

2

Ak potrebujete skontrolovať licenciu cestovnej agentúry, navštívte stránku http://firms.turizm.ru/ . To je základňa cestovných kancelárií a Ruska. Vyberte umiestnenie agentúry, zadajte jej názov a telefónne číslo. Pamätajte však, že táto stránka nie je štátna a prítomnosť cestovnej agentúry v databáze stránok nie je zárukou jej spoľahlivosti. V Rusku neexistuje oficiálna štátna základňa cestovných kancelárií.

3

Ak chcete skontrolovať licenčné číslo cestovnej kancelárie, kliknite na odkaz http://reestr.russiatourism.ru/ . Toto je oficiálna webová stránka Federálnej agentúry pre cestovný ruch. Do poľa „Hľadať podľa registra“ zadajte licenčné číslo operátora alebo jeho názov a kliknite na tlačidlo „Nájsť“. Na vydávacej stránke dostanete všetky potrebné informácie a môžete si skontrolovať licenčné číslo.

4

Ak chcete skontrolovať licenčné číslo stavebnej spoločnosti - požiadajte vlastníka overenej kópie licencie a kontaktujte orgán, ktorý ju vydal, so žiadosťou o overenie pravosti licencie.

5

Ak vyššie uvedené metódy nepomohli, obráťte sa na právnika.

Venujte pozornosť

Kontrola počtu licencií neposkytuje 100% záruku spoľahlivosti podniku, aj keď je zapísaná v štátnom registri. Na zaistenie spoľahlivosti podniku - kontaktujte príslušné orgány.

Užitočné rady

Ak po kontrole licencie zistíte, že nie je platná. Nespadajú na triky, ako sú tie, ktoré tieto organizácie zatiaľ nedokázali pridať do registra a podobne. Ak chcete skontrolovať organizáciu, kontaktujte orgány činné v trestnom konaní.

skontrolovať licenciu

Odporúčaná