Obchodné riadenie

Ako propagovať portál

Ako propagovať portál

Video: Webinar: my.kuka - One digital portal 2024, Júl

Video: Webinar: my.kuka - One digital portal 2024, Júl
Anonim

Internetové podnikanie je každým rokom čoraz obľúbenejšie. Počet nových portálov rôznych subjektov stúpa, od ktorých ich tvorcovia očakávajú vysoké očakávania. Aby však internetový portál mohol dosiahnuť zisk, je potrebné, aby sa nerozvážil. Je dôležité, aby bol váš zdroj navštívený a obľúbený medzi cieľovými skupinami. Inak bude všetko úsilie zbytočné a stratíte peniaze investované do podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - optimalizácia;

  • - registrácia vo vyhľadávačoch;

  • - registrácia do katalógov;

  • - články;

  • - vírusový marketing;

  • zoznam adries.

Návod na použitie

1

optimalizácia

Prvým a najdôležitejším krokom v propagácii portálu je optimalizácia jeho vnútorného systému. Všetky články na vašom webe by mali byť navzájom prepojené. Inými slovami, je potrebné usporiadať interné odkazy z jednej stránky na druhú, aby sa preniesla väčšia váha na zmysluplnejšie stránky. Nevytvárajte na svojom webe konkurenčné príspevky pre konkrétne otázky.

2

Vyhľadávače

Zaregistrujte svoj portál vo vyhľadávačoch Yandex, Google a ďalších. Hlavný počet návštevníkov stránky pochádza z vyhľadávacích nástrojov.

3

katalógy

Teraz môžete prejsť na ďalšiu fázu propagácie. Teraz je dôležité, aby o vašom portáli vedelo čo najviac ľudí. Ak to chcete urobiť, zaregistrujte web v online adresároch. Keď sa váš portál zobrazí v adresároch, cieľové publikum sa dozvie o vašom zdroji a prejde naň, aby získal informácie, ktoré vás zaujímajú. Okrem toho systémy vyhľadávania informácií uvidia nový portál a vyhľadávacie roboty začnú indexovať články na vašom webe, aby sa neskôr objavili na stránkach pre vyhľadávacie dotazy.

4

články

Po vstupe na stránku v adresároch je potrebné začať propagovať pomocou článkov. Budete potrebovať článok o svojom portáli a adresár článkov, kde ho môžete umiestniť. Táto metóda propagácie má veľkú výhodu. Prejavuje sa tým, že v samotnom článku formuluje potrebný text s odkazmi na stránky. Vyhľadávače tieto nuansy vnímajú pozitívne.

5

Vírusový marketing

Vírusový marketing spočíva vo zverejňovaní nezvyčajných a šokujúcich informácií na webe. To bude zaujímať používateľov, ktorých počet bude neustále rásť. Vďaka tomu získate potrebné cieľové publikum.

6

Zoznam adries

Je veľmi dôležité mať vlastný zoznam adries. Tento spôsob propagácie tvorí stále publikum návštevníkov. V bulletine informujte svojich zákazníkov o zaujímavých informáciách o novinkách, zľavách, predaji atď., V závislosti od témy vášho portálu. Nezabudnite zanechať odkaz na svoj zdroj.

Užitočné rady

Môžete si tiež vymieňať odkazy a bannery s inými portálmi, predávať odkazy a prihlásiť sa na odber fór s odkazmi na web.

Odporúčaná