ostatné

Ako inzerovať parfumy

Ako inzerovať parfumy

Video: Webinár: Ako na porovnávače cien? 2024, Júl

Video: Webinár: Ako na porovnávače cien? 2024, Júl
Anonim

Parfumy sa veľmi líšia od reklám na iné produkty. Vyniká proti iným reklamám a je navrhnutá tak, aby zaujala svojho diváka, predstavila mu všetky krásy vône.

Image

Návod na použitie

1

Popíšte príchuť, ktorú chcete inzerovať. Zložitosť reklamných parfumov spočíva v tom, že pomocou komunikácie nie je možné sprostredkovať arómu, ktorá slúži ako váš produkt. Cieľové publikum by sa malo zaujímať o obrázok, ktorý ste vytvorili. Aby ste nejakým spôsobom oboznámili ľudí s vašimi výrobkami, musíte opísať parfum. Ak to chcete urobiť, uveďte rodinu, do ktorej vôňa patrí, jej počiatočné tóny, tóny srdca a chochol. Tento popis je vhodný pre tlač a online reklamu.

2

Vytvorte obrázok, ktorý odhaľuje podstatu inzerovanej vône. Väčšina reklám je založená na vzťahu medzi mužom a ženou, na vášni a zmyselnosti, emóciách a dojmoch. Celá koncepcia videa by mala znovu vytvoriť jedinečný štýl vône. Osoba, ktorá vidí reklamu, by v nej mala cítiť prítomnosť niečoho, čo je v sebe vlastné.

3

Diskutujte so samotným parfumérom o tom, ako sa inšpiroval pri vytváraní novej kompozície. Možno to povedie k premýšľaniu o tom, ako najlepšie inzerovať konkrétnu vôňu. Koniec koncov, ide o prenos podstaty vône, jej srdca, ktorá je hlavnou zložkou, ktorá sa môže preniesť na diváka pomocou v súčasnosti dostupných masmédií.

4

Vyberte hercov na natáčanie videí. Extrémne atraktívni ľudia sa spravidla strieľajú do parfumových reklám. Prejdite si videá popredných parfumérskych spoločností a uvidíte sami. Ženy uchvátia svoju krásu už od prvých sekúnd videa a muži sú odvážni a sexy.

5

Ak plánujete inzerovať v tlačených médiách, vyberte časopisy. Dokážu sprostredkovať vôňu takú, aká je. Čitatelia časopisu sa budú môcť zoznámiť s arómou trením stránky svojou reklamou. Táto metóda je pomerne účinná, pretože zástupcovia vašej cieľovej skupiny okamžite pochopia, či im navrhovaná príchuť vyhovuje alebo nie.

6

Parfémy na odber vzoriek. Je to bezplatná distribúcia vzoriek príchutí. Propagačným materiálom môžu byť malé fľaše alebo obrúsky namočené v parfumoch.

Odporúčaná