obchodné

Ako inzerovať produkty

Ako inzerovať produkty

Video: Inzercia zdarma v Google Shopping tab (Surfaces across Google) 2024, Júl

Video: Inzercia zdarma v Google Shopping tab (Surfaces across Google) 2024, Júl
Anonim

Reklama je známa ako motor pokroku. Pokrok sa dnes uberá ohlušujúcou rýchlosťou a moderný spotrebiteľ sa jednoducho topí vo vybranom mori. Ako inzerovať svoje výrobky, aby ste si ich všimli v tomto mori?

Image

Návod na použitie

1

Tlačte reklamy v novinách, časopisoch a rôznych katalógoch. Toto je tradičný spôsob propagácie vašich produktov. Aj keď v modernom, aktívne sa meniacom svete to funguje neefektívne.

2

Využite silu internetu. S príchodom globálnej siete sa objavila nová obrovská oblasť reklamy. Vytvorte si osobnú webovú stránku, na ktorej budete hovoriť o svojej spoločnosti, ako aj o ponúkaných produktoch. Ak má web fungovať úspešne, zvážte jeho optimalizáciu SEO pre vyhľadávacie nástroje, t. vytvorenie podmienok pre vyhľadávací nástroj na zobrazenie vášho webu na prvých stránkach vyhľadávania s ohľadom na určité otázky týkajúce sa vašich produktov.

3

Usporiadajte propagačné akcie, prezentácie a ochutnávky. Ukážte, aký dobrý je váš produkt. Moderný spotrebiteľ nie vždy verí tomu, čo píše v novinách a televíznych reláciách, ale ešte nezabudol, ako dôverovať zmyslu pre dotyk a chuť.

4

Šokovať. Jedna veľmi populárna značka odevov pre mládež začala inzerovať svoje výrobky pomocou reklamných plagátov s obrázkami novorodencov v placente, krvou sfarbeného oblečenia alebo bozku od kňaza a mníšky. To spôsobilo škandál v tlači, v dôsledku čoho názov spoločnosti znel na každom kroku a predaje rýchlo rástli. Neprekračujte však hranice morálky. Nemôžete šokovať, ale uraziť kupujúceho a účinnosť stratégie sa stratí.

Venujte pozornosť

Nestrácajte peniaze za vonkajšiu reklamu a televíznu reklamu, ak vaša spoločnosť nemá veľký rozpočet. Budete mať dostatok finančných prostriedkov na 1 až 2 dni predvádzania vonkajšej reklamy alebo 2 až 3 reklám v televízii, a to neprinesie prakticky žiadne výsledky, s výnimkou vážnych strát. Pamätajte, že existujú lacné, ale efektívne marketingové metódy, napríklad rovnaké ústne vyjadrenie.

Užitočné rady

Ak máte malú súkromnú produkciu, klasické slovo z úst bude veľmi účinným spôsobom reklamy vašich výrobkov. Dnes sa tento jav nazýva oficiálnejšie - vírusový marketing. Je na vás, aby ste sa uistili, že váš produkt inzerujú samotní zákazníci. Distribuujte produkty svojim priateľom a známym a získajte zľavy za distribúciu dobrých recenzií vašich produktov. Táto metóda funguje aj pre veľké spoločnosti, existujú však aj iné kanály na šírenie informácií (napríklad internet).

efektívne metódy inzercie na webových stránkach

Odporúčaná