management

Ako urobiť pečiatku, tlač

Ako urobiť pečiatku, tlač

Video: Ako vyrobiť pečiatky / Miriam Štolfová** 2024, Júl

Video: Ako vyrobiť pečiatky / Miriam Štolfová** 2024, Júl
Anonim

Aby bolo možné rýchlo a presne urobiť pečať alebo pečiatku, nie je potrebné byť génius Photoshopu alebo sa obrátiť na špecialistov a platiť im veľa peňazí. Ľubovoľnú tlač môžete vytvoriť pomocou špeciálneho počítačového programu, napríklad „Pečiatka“, „Pečiatka“, Stampmaker, „Pechat“, „Kassy“ atď.

Image

Návod na použitie

1

Nainštalujte program do svojho počítača a nechajte ho spustiť. Rozhranie programu na vytváranie pečatí je intuitívne, nemusíte sa ho dlho obávať a porozumieť mu, ale samozrejme, aby ste získali dobrú tlač, musíte najskôr trochu experimentovať.

2

Z ponuky File (Súbor) vyberte Create New Print (Vytvoriť novú tlač).

3

Pre ďalšiu prácu otvorte „Vytvoriť a upraviť“.

4

Potom musíte konať na základe toho, na čo máte tlač. Otvorte okno Lines. Tam budete musieť zodpovedajúcim spôsobom vyplniť horný a dolný riadok. Potom, ak je to potrebné, nastavte „String Parameters“ atď.

5

Kliknutím na príslušné tlačidlá v okne programu zmeňte písmo, veľkosť, rozloženie čiar, uhol atď. Atď. Ak si želáte, môžete vytvoriť negatív, zobraziť znaky v zrkadle atď.

6

Pre väčšiu spoľahlivosť tlače (pečiatka) vyberte položku „Blur“ (Rozostrenie), potom bude tlač trochu rozmazaná.

7

Možnosť „Obrázok“ umožňuje vložiť obrázok do centra tlače a upraviť ho.

8

Nemajte strach z toho, že ste urobili chybu, všetku prácu opakovať. Akákoľvek akcia v programe môže byť zrušená (a krok za krokom) výberom príslušnej možnosti v ponuke a vykonať znova.

9

Výslednú tlač uložte a / alebo vytlačte do tlačiarne.

Venujte pozornosť

Článok 327 Trestného zákona Ruskej federácie zakazuje falšovanie, výrobu alebo predaj falšovaných dokumentov, štátnych vyznamenaní, pečiatok, pečatí, hlavičkových papierov.

Užitočné rady

Stiahnite si program z internetu v plnom rozsahu, pravdepodobne nebudete úspešní. Ukážky sa spravidla zverejňujú v sieti. Aby ste mohli používať všetky funkcie "Pečiatka", musíte si kúpiť kľúč.

Na vkladanie obrázkov do tlačového centra, ako aj do rámčekov, sa používajú výlučne nekomprimované obrázky vo formáte.bmp.

Photoshop vám pomôže dosiahnuť dokonalý výsledok, kde je možné opraviť dokončený vzor tlače z „Pečiatka“.

pečiatka značka

Odporúčaná