ostatné

Ako vyberať peniaze z účtu LLC

Ako vyberať peniaze z účtu LLC

Video: Ako vkladať a vyberať peniaze z kryptomien? + Základy o obchodovaní a držaní kryptomien 2024, Júl

Video: Ako vkladať a vyberať peniaze z kryptomien? + Základy o obchodovaní a držaní kryptomien 2024, Júl
Anonim

Výber hotovosti z účtu LLC je o niečo ťažší ako výber z účtu jednotlivca. Ak to chcete urobiť, musíte vydať šekovú knižku a potom napísať šek na meno príjemcu peňazí. V takom prípade môže byť príjemcom kohokoľvek, ale musí sa zhodovať množstvo osobných údajov v šeku a jeho cestovnom pase.

Image

Budete potrebovať

  • - šeková knižka;

  • - tlač;

  • - pas.

Návod na použitie

1

Ak ešte nemáte šekovú knižku, začnite jej kontrolou. Za týmto účelom musí vedúci organizácie s cestovným pasom a pečaťou LLC navštíviť pobočku banky, kde má bežný účet. Táto služba je platená, ale peniaze sú malé a automaticky sa odpočítajú z účtu spoločnosti. Ak je zostatok nedostatočný, budete musieť zaplatiť sumu, ktorá nie je dostatočná, prostredníctvom pokladníka alebo prevodom z iného účtu. V závislosti od konkrétnej banky môže výroba šekovej knižky trvať od pol hodiny do niekoľkých dní.

2

Najťažším krokom je vyplnenie šekovej knižky. Najlepšie je urobiť to priamo v banke a mať pred očami vzorku. Tieto vzorky sa zvyčajne nachádzajú v oddeleniach verejnej správy verejných subjektov. Ak ho nenájdete, požiadajte o pomoc operátora. Ak niečo nerozumiete, nebude zbytočné konzultovať s operátormi. Je to lepšie ako zničiť kontrolu a znova ju vyplniť kvôli jednému čiarke. Všetky údaje z pasu príjemcu peňazí musia byť uvedené v prísnom súlade so záznamom v tomto dokumente. Dojem z pečate spočíva na obsadení prísne vyhradeného miesta. Venujte pozornosť stĺpcu na zadnej strane šeku, ktorý slúži na označenie účelu výberu hotovosti. LLC môže vyberať peniaze striktne na jeden z účelov uvedených na šeku.

Šek musí podpísať generálny riaditeľ a hlavný účtovník organizácie. Ak jedna osoba kombinuje tieto funkcie, musí podpísať dvakrát - najskôr v mene prvej osoby spoločnosti, potom - hlavný účtovník.

3

Po dokončení kontroly a pasu kontaktujte prevádzkovateľa. Skontroluje šek a, ak je všetko v poriadku, odreže od neho pečiatku, ktorú ti dá, a šek sám prechádza na pokladníka. Teraz ste povinní navštíviť pokladníka a predložiť pokladníkovi zaškrtnutie a pas. Po kontrole týchto dokumentov dostanete sumu uvedenú na kontrole.

Odporúčaná