management

Ako vytvoriť umývačku auta

Ako vytvoriť umývačku auta

Video: Minecraft 1.16+ IRON FARM TUTORIAL! | Efficient, Easy, Compact 2024, Júl

Video: Minecraft 1.16+ IRON FARM TUTORIAL! | Efficient, Easy, Compact 2024, Júl
Anonim

S rastúcou životnou úrovňou v krajine sa v uliciach veľkých miest objavilo veľké množstvo zahraničných automobilov a slušná časť z nich sú výkonné automobily, ktoré si vyžadujú osobitnú starostlivosť, a ich majitelia nie sú ochotní platiť za služby spojené s umývaním automobilov. Aj keď sa tento obchodný priestor považuje za dlhodobo obsadený, niekedy je ťažké nájsť dobré umývanie auta, takže stále máte šancu vytvoriť skutočne kvalitnú službu na umývanie automobilov, najmä preto, že prináša veľmi dobrý príjem.

Image

Budete potrebovať

Podnikateľský plán, počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Nájdite miesto na umývanie auta. Najprv sa rozhodnite, či ho postavíte sami, kúpite alebo prenajmete. Toto rozhodnutie musíte urobiť, keď je rozpočet schválený, cieľové publikum (domáce autá, spoločenské umývanie auta, luxusné umývanie auta atď.) A miesto. Najlepším riešením je, samozrejme, vybudovať miestnosť od nuly len pre vaše potreby, utrácať za ňu viac peňazí, ako potom prispôsobovať budovu, ktorá nie je určená na umývanie auta. Je vhodné, aby sa budúca umývačka áut nachádzala v oblasti automatických služieb (čerpacie stanice, čerpacie stanice, garážové komplexy, atď.), Ale dávajte pozor, aby v blízkosti neboli žiadni konkurenti, pretože nepriateľstvo a rivalita vo fáze formovania bude len bolieť.

2

Navrhnite umývanie auta. Najať konštruktérov na vykonanie potrebných prác. Projekt by sa mal vytvoriť buď na základe zakúpených / prenajatých priestorov, alebo na základe projektu vo výstavbe. Mal by obsahovať výpočty parametrov komponentov umývacej linky (sedimentačné nádrže atď.), Technické výpočty (čistenie vody, spotreba energie, bezpečnostné opatrenia atď.), Zoznam vybavenia a ďalšie údaje.

3

Získajte všetky potrebné licencie na vykonávanie tejto činnosti. Nebudete mať možnosť otvoriť umývačku auta bez povolenia SES, služby ochrany prírody, služby ochrany práce a požiarnej kontroly. Vyžaduje sa tiež povolenie architektov a doklad potvrdzujúci absolvovanie štátnej skúšky. Zhromažďovanie potrebných povolení je spravidla pomerne náročnou fázou, ktorá vyžaduje veľa času, peňazí a úsilia. Ak však vytvoríte skutočne kvalitnú umývačku auta, nemali by ste mať problémy so získaním potrebných dokumentov.

4

Nákup a inštalácia potrebného vybavenia. Minimálne náklady na nákup zariadení sú 350 000 rubľov. V každej umývačke automobilov musia byť nainštalované vysokotlakové zariadenia s ohrievaním a bez ohrevu vody, umývacie vysávače, vysávač, ako aj zariadenie na cirkuláciu a úpravu vody. Inštalácia by sa mala vykonávať presne podľa projektu, certifikovaná v rôznych prípadoch. Hneď ako začne umývačka auta fungovať, prídu inšpektori, ktorí určite skontrolujú správnu inštaláciu, upevnenie vybavenia atď.

5

Nájom zamestnancov. Mladí ľudia vo veku od 20 do 35 rokov spravidla pracujú v umývačkách automobilov, väčšinou študenti. Práčky nevyžadujú určité zručnosti a školenie nezaberie veľa času, takže zamestnancov je možné rýchlo nájsť na stránkach ponuky práce.

Venujte pozornosť

Nepokúšajte sa pred otvorením do umývačky auta namontovať všetko možné vybavenie. Vytvorte autoumyvárku, ktorá poskytuje štandardné služby, ktoré sa začnú vývojom, a ak je to potrebné, neskôr.

Užitočné rady

Ak máte sklon stavať miestnosť od nuly, venujte pozornosť možnosti výstavby modulárnej budovy. Bude pozostávať z kovových štruktúr, ktoré budú opláštené špeciálnymi materiálmi. Konštrukcia nebude trvať príliš dlho a taká umývačka automobilov bude spĺňať všetky normy.

Obchodný plán pre umývanie automobilov 2018

Odporúčaná