obchodné

Ako získať súkromnú vývoznú licenciu

Ako získať súkromnú vývoznú licenciu

Video: ✅ como subir un video a youtube 2021 pasó a paso /// 🆂🆄🅱🅴🅻🅾 🅲🅾🆁🆁🅴🅲🆃🅰🅼🅴🅽🆃🅴 // Crecer en YouTube 2021 2024, Júl

Video: ✅ como subir un video a youtube 2021 pasó a paso /// 🆂🆄🅱🅴🅻🅾 🅲🅾🆁🆁🅴🅲🆃🅰🅼🅴🅽🆃🅴 // Crecer en YouTube 2021 2024, Júl
Anonim

Mnohé súkromné ​​dopravné prostriedky používajú ako dodatočný spôsob zarobenia peňazí pomocou svojho auta. Konkurencia v tomto odbore je vysoká a kvalita služieb si často vyžaduje veľa. Vláda preto od 1. septembra 2011 zaviedla licencovanie tohto typu podnikateľskej činnosti na reguláciu trhu súkromných vodičov.

Image

Budete potrebovať

  • - balík dokumentov;

  • - vybavené vozidlo;

  • - potvrdené skúsenosti z jazdy;

Návod na použitie

1

Pred získaním licencie na súkromné ​​vozidlo uveďte svoje vozidlo do súladu s požiadavkami nového zákona. Musí byť vo vlastníctve vlastníka alebo spoločnosti. Nakúpte a nainštalujte taxameter v kombinácii s pokladňou. Na strechu pripevnite špeciálnu oranžovú taxíkovú lampu a na telo položte „dámu“. Uistite sa, že vaše vodičské skúsenosti sú najmenej 5 rokov a môžete to potvrdiť.

2

Podľa nových právnych predpisov sa od taxikárov vyžaduje, aby sa podrobili inšpekcii najmenej raz za 6 mesiacov. V prípade potreby ju odovzdajte. Zvážte, kde sa podrobíte lekárskej prehliadke pred začiatkom každého pracovného dňa.

3

Zaregistrujte sa u miestneho daňového úradu ako samostatný podnikateľ alebo ako iná právnická osoba. Otvorte bankový účet a pripravte formuláre na príjem (ak neexistuje registračná pokladňa).

4

Po všetkých prípravných postupoch vytvorte balík dokumentov na získanie samotnej licencie. Zahŕňa: žiadosť o preukaz, zoznam železničných koľajových vozidiel (aj keď pozostáva z jedného vozidla), technický pas so značkou pri prejazde na MOT, pas občana Ruskej federácie, osvedčenie o registrácii právnickej osoby, lekárske osvedčenie, dohodu o parkovaní alebo doklad o vlastníctve vašej vlastnej osoby garáž, zmluva o oprave alebo servisná knižka pre auto, kópia vodičského preukazu s najmenej 5-ročnou praxou.

5

Zozbieraný balík dokumentov odošlite orgánu Rostransnadzor a na oplátku obdržíte súpis dokumentov, ktoré ste od vás prijali. Zamestnanci tohto oddelenia do 30 dní vydajú odôvodnené rozhodnutie o vydaní alebo nevydaní licencie. Na konci 30-dňovej lehoty sa osobne dostavte na určený orgán alebo pošlite zástupcovi splnomocnenie na získanie licencie.

Venujte pozornosť

Od 1. januára 2012 sa na všetkých vodičov taxíkov bez vodičského preukazu vzťahujú administratívne sankcie vo forme pokuty do 10 000 rubľov.

Odporúčaná