ostatné

Ako vytvoriť katalóg obchodu

Ako vytvoriť katalóg obchodu

Video: Jak na import produktů do karty obchod na FB? 2024, Jún

Video: Jak na import produktů do karty obchod na FB? 2024, Jún
Anonim

Katalóg výrobkov je základom moderných internetových obchodov. Koniec koncov, je to on, kto plne zastupuje produkty jednej alebo druhej online predajne. To isté platí pre papierové katalógy zastupujúce firmu. Preto je potrebné venovať osobitnú pozornosť jeho dizajnu. Odborníci tiež urobili množstvo odporúčaní, ktoré pomôžu správne vytvoriť katalóg obchodov.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - špeciálne programy;

  • - tím odborníkov;

  • - fotografie.

Návod na použitie

1

Úspech katalógu závisí predovšetkým od jeho obsahu. Uveďte najúplnejšie údaje o konkrétnom produkte alebo službe. Ak chcete klienta zaujať napríklad kozmetickými službami, bude vhodné oznámiť niekoľko historických faktov o nej. Ak distribuujete oblečenie, na začiatku opíšte výhody konkrétneho modelu. Nezabudnite skontrolovať gramotnosť textov. Postavenie sa ako renomovanej spoločnosti nemôže spotrebiteľovi poskytnúť produkt, ktorý obsahuje veľké množstvo chýb a nekonzistentných informácií.

2

Nezabudnite vyplniť krásne a živé fotografie. Pritiahnu hlavnú pozornosť na konkrétny produkt alebo ponuku vo vašom katalógu. Prípadne môžete použiť animované obrázky. Rozširujú prezentáciu navrhovaných kategórií. Okrem toho sa z toho môže stať váš podpisový čip. Odborníci vypočítali, že kvalitné fotografie určujú úspech stránky katalógu o 90%.

3

Zvážte, ako budete kategorizovať svoje produkty alebo služby. Je potrebné, aby klient pri vyhľadávaní toho správneho nedostal obrovské množstvo informácií. Vašou úlohou je preto zostaviť katalóg tak, aby ho osoba, ktorá hľadá vhodný sveter, mohla nájsť za päť minút a za 2 kliknutia myšou podľa kategórie. Tu, pretože nikde inde nie je relevantný princíp, tým jednoduchšie, tým lepšie.

4

Zahrňte do svojho katalógu a technickej sekcie. S jeho pomocou by mal klient ľahko navigovať v cenách, veľkostiach, počte služieb, čase atď.

5

Na vytvorenie katalógu použite špeciálne programy na rozloženie a navrhovanie. Na internete je veľa takýchto ľudí. Stačí vziať hotovú šablónu ako základ a vyplniť ju informáciami a obrázkami, ktoré potrebujete. Ak chcete vytvoriť svoj katalóg od nuly, najmite si programátora, ktorý vám môže vytvoriť základ pre budúcu online alebo papierovú publikáciu.

Užitočné rady

Ihneď sa pripravte na to, že vytvorenie katalógu je dosť časovo náročný proces. Preto sa za 15 až 30 minút nemôže vyrobiť kvalitný produkt. Je vhodné prepojiť aj tím odborníkov - novinárov, návrhárov rozloženia, návrhárov atď.

vytvorenie katalógu produktov

Odporúčaná