obchodné

Ako vytvoriť službu SMS

Ako vytvoriť službu SMS

Video: Ako vytvoriť novú Facebook stránku /Fanpage/ 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť novú Facebook stránku /Fanpage/ 2024, Júl
Anonim

Všetci poznáme reklamu, ktorá sa vysiela v televízii o odosielaní SMS na krátke číslo, aby sme dostali odkaz na stiahnutie obsahu pre mobilné telefóny - hry, programy, melódie a obrázky. Toto podnikanie je také jednoduché, že je celkom možné ho zorganizovať sami. Na dosiahnutie tohto cieľa stačí presne sledovať určitý reťazec akcií. Ziskovosť služby SMS priamo závisí od toho, ako aktívne používate reklamu a ako atraktívny je váš obsah.

Image

Návod na použitie

1

V prvom rade potrebujete nápad orámovaný vo formáte podnikateľského plánu. Je to užitočné pre vás, aby ste mali jasnejšiu predstavu o tom, aké kroky plánujete podniknúť v smere k cieľu, a aby ste poskytli úryvky z neho pre agregačné spoločnosti, o interakcii, s ktorou sa dozviete neskôr.

2

Aby ste mohli vykonávať takéto činnosti, musíte mať štatút právnickej osoby. Môžete si otvoriť ako zložité formy, napríklad LLC, alebo len byť samostatným podnikateľom. Je vhodné, aby vaša právnická osoba mala svoj vlastný bežný účet, na ktorý sa výnosy prevedú.

3

Spoločnosť Agregátor je spoločnosť, ktorá si vyhradzuje čas na uzavretie zmlúv s mobilnými operátormi podľa podmienok prevodu peňazí z účtu predplatiteľa na odosielanie SMS. V prípade, že začínate s domácou firmou alebo ste v tejto oblasti noví, je to najjednoduchší spôsob. Po uzavretí dohody s agregačnou spoločnosťou dostanete na webovej stránke agregátora balík technickej dokumentácie, ktorý obsahuje informácie o vašej interakcii s ním a správe vášho osobného účtu.

4

Nezabudnite, že na interakciu s agregátorom budete pravdepodobne potrebovať programovacie zručnosti. Ak ich nemáte, postarajte sa o to vopred tým, že si najmete IT špecialistu, ktorý bude zriadený.

5

Pri práci nezabudnite, že agregátorom aj mobilným operátorom je poslané percento z každej SMS. Agregátor z každej SMS dostane päť až pätnásť percent, mobilný operátor môže mať až štyridsaťpäť percent. Odpočítaním daní získate približne polovicu sumy, ktorú klient zaplatí, a peniaze prídu na váš účet na konci mesiaca nasledujúceho po nahlásení.

Odporúčaná