Druhy činností

Ako vytvoriť stavebnú organizáciu

Ako vytvoriť stavebnú organizáciu

Video: Znalecký posudok Bratislava SAZO Stavebná a znalecká organizácia 2024, Júl

Video: Znalecký posudok Bratislava SAZO Stavebná a znalecká organizácia 2024, Júl
Anonim

Trh stavebných a dokončovacích služieb sa neustále rozširuje. Stavebníctvo je jedným z najvyhľadávanejších pracovných miest, ktoré moderný spotrebiteľ potrebuje. V tejto súvislosti je toto podnikanie celkom sľubné a ziskové, s čím začína veľa podnikateľov.

Image

Návod na použitie

1

Za účelom otvorenia stavebnej organizácie najprv zaregistrujte právnickú osobu. Na tento účel musíte predložiť registračnému orgánu balík dokumentov: - žiadosť, - zakladajúce dokumenty, - potvrdenie o zaplatení štátneho poplatku za registráciu právnickej osoby, - osvedčenie o otvorení sporiaceho účtu, ak máte v úmysle založiť spoločnosť s ručením obmedzeným.

2

Keď odovzdáte balík dokumentov na registráciu, dostanete potvrdenie s potvrdením. Po piatich dňoch, tj registrácii právnickej osoby trvá tak dlho, môžete získať osvedčenie o štátnej registrácii. V tom istom daňovom úrade vám bude vydaný certifikát daňovej registrácie.

3

Od roku 2010 nie sú stavebné činnosti predmetom licencovania. V súlade so zákonom však spoločnosti so súhlasom samoregulačnej organizácie (SRO) môžu vykonávať výstavbu nehnuteľností. Na to, aby ste sa pripojili k takejto organizácii, musíte poskytnúť balík základných dokumentov a vyhlásenie. Lehota na posúdenie žiadosti je 30 pracovných dní.

4

Majte na pamäti, že stavebníctvo vyžaduje vysokú odbornú úroveň pracovníkov. Každý detail bude dôležitý pre imidž a rozvoj vašej spoločnosti, pretože najlepšou reklamou vašej práce je získať pozitívnu spätnú väzbu od zákazníkov, ktorá vám pomôže nájsť nových zákazníkov. Ak máte v úmysle najať staviteľov z krajín SNŠ, uvedomte si však, že musia byť riadne zaregistrovaní v migračnej službe.

5

Uzatvárať dohody s dodávateľmi stavebných materiálov na základe pokračujúcej spolupráce. V takom prípade dostanete zľavy, prijateľnú cenu za materiál alebo percento z predaja. Vyberte si dodávateľov so širokou škálou stavebných materiálov, vysokou kvalitou a doručovacími službami, aby ste znížili náklady na dopravu.

6

Konkurencia na stavebnom trhu je pomerne vysoká. Aby stavebný podnik rýchlo vstúpil na trh, musí ponúkať moderné technológie a nové stavebné materiály. Neustála analýza tohto trhu vám umožní držať krok s dobou.

Odporúčaná