obchodné

Ako vytvoriť obchodný systém

Ako vytvoriť obchodný systém

Video: Najväčšia hviezda vo vesmíre - porovnanie veľkostí 2024, Júl

Video: Najväčšia hviezda vo vesmíre - porovnanie veľkostí 2024, Júl
Anonim

Systém obchodovania znamená rad základných, ako aj technických ukazovateľov, v ktorých súčasné dosiahnutie uvažovaných hodnôt dáva signál na predaj alebo kúpu obchodného nástroja. V praxi je to matematický model pre automatické prijímanie správnych obchodných rozhodnutí.

Image

Návod na použitie

1

Zistite, k akému obchodníkovi patríte. Ktorý obchod vám najviac vyhovuje: dlhodobý alebo intraday. Alebo možno chcete analyzovať grafy každý deň, týždeň, mesiac alebo rok? Určite tiež, ako dlho môžete ponechať polohu otvorenú. Po zodpovedaní položených otázok si môžete zvoliť potrebný časový rámec (časový interval, ktorý sa používa na zoskupovanie ponúk počas zostavovania prvkov cenového grafu) na obchodovanie.

2

Nájdite potrebné ukazovatele, ktoré vám pomôžu identifikovať nový trend. Jedným z vašich hlavných cieľov pri vytváraní obchodného systému je napokon čo najrýchlejšie identifikovať trendy. Preto potrebujete ukazovatele, ktoré fungujú týmto smerom. Zároveň sú kĺzavé priemery jedným z najznámejších ukazovateľov, ktoré sa používajú na identifikáciu trendu. Môžete použiť dva kĺzavé priemery (jeden by mal byť pomalý a druhý rýchlo) a čakať na okamih, keď rýchlo sa pohybujúci križuje pomalý. Toto je najrýchlejšia metóda na určenie nového trendu.

3

Identifikujte riziká. Pri vývoji obchodného systému je veľmi dôležité určiť, aké sú možné straty pre každý jednotlivý obchod. Rozhodnite sa, koľko miesta budete potrebovať na svoju pozíciu, aby sa chodidlo nezatvorilo príliš skoro. Zároveň obmedzte riziká pre obchod.

4

Definujte vstupné a výstupné body pre polohu. Vstup na trh, akonáhle indikátory vydajú dobrý signál a sviečka sa zatvorí. Môžete použiť koncovú zarážku pre výstupný bod, čo znamená posunutie úrovne straty pri zastavení o určitý počet bodov, v závislosti od toho, ako cena klesla v smere vášho zisku.

5

Nastavte cieľ a zatvorte pozíciu, keď cena môže dosiahnuť cieľovú úroveň. Nenechávajte pozíciu v predstihu, bez ohľadu na to, čo sa stane. Držte sa svojho vlastného systému.

Odporúčaná