obchodné

Ako zvýšiť príjem z podnikania

Ako zvýšiť príjem z podnikania

Video: Podnikanie na Slovensku | 4. zlepšenie -- Zvýšenie dôchodkov 2024, Júl

Video: Podnikanie na Slovensku | 4. zlepšenie -- Zvýšenie dôchodkov 2024, Júl
Anonim

Richard Branson kedysi povedal, že podnikateľ, ktorý nie je schopný zvýšiť efektívnosť spoločnosti najmenej o 5%, nebude schopný dosiahnuť veľký úspech. Aj keď je spoločnosť na vrchole príležitostí, stále je možné zvýšiť príjmy.

Image

Návod na použitie

1

Zvýšenie produktivity pracovníkov a vybavenia. V prvom prípade môžete použiť teóriu motivácie (vonkajší a vnútorný prístup). Môžete napríklad pochváliť účtovníka za vynikajúcu správu a prideliť bonus tomu, kto dokáže uzavrieť najviac transakcií za mesiac. V druhom prípade sú zlepšenia výsledkom modernizácie a kvalitných služieb.

2

Zamerajte sa na skutočne dôležité veci. Pracovníci veľmi často nepracujú na úlohách, ktoré sú skutočne prioritné. Napríklad vyplnenie rôznych kúskov papiera môže trvať niekoľko hodín denne. Optimalizujte tento problém, stanovte presné ciele pre svojich zamestnancov a pokúste sa dodržať také pravidlá sami.

3

Začnite zbierať publikum pre svoju firmu sami. Ak ste predtým používali väčšinou zahraničné platformy (napríklad inzerciu na billboardoch), začnite ich generovať sami. Napríklad môžete vytvoriť webovú stránku na internete a použiť ju na prilákanie nových zákazníkov. Môžete tiež vydať časopis vo svojom výklenku.

4

Použite recenzie zákazníkov. Ak ste túto technológiu predtým nepoužili, skúste ju implementovať čo najskôr. Po dokončení transakcie vyzvite osobu, aby zanechala kontrolu. Nezáleží na tom, či je pozitívny alebo negatívny. V každom prípade budete vedieť, ktorým smerom sa budete vyvíjať. Preto sú záporné recenzie dokonca výhodnejšie.

5

Začať spolupracovať s konkurenciou. Nezáleží na tom, aké zvláštne to môže znieť, môžu vám však pomôcť zvýšiť zisky. Predpokladajme, že dve taxislužby pôsobia v rôznych častiach mesta. Klient zavolal z oblasti, kde nepracujete - jednoducho zlikvidujte objednávku konkurentom za časť zisku. Tento postup vám umožňuje výrazne znížiť priemerné náklady a zvýšiť celkový príjem.

6

Udržiavajte starých zákazníkov. Predpokladá sa, že získanie opakovaného nákupu od starého zákazníka je 6-krát lacnejšie ako prilákanie nového. Preto musíte urobiť všetko, aby sa ľudia k vám znovu a znovu vracali. Ponúkame rôzne zľavy, bonusy a ďalšie programy. Pripomeňte im prostredníctvom SMS a e-mailu, že prišiel nový produkt.

7

Sledujte a zvyšujte výkonnosť svojej reklamy. Ak tieto čísla nepoznáte, táto udalosť sa môže čoskoro stať nerentabilnou. Predpokladajme, že reklama v televízii prinesie 0, 05 zákazníkom na tisíc rubľov a zverejnenie reklám pre 2 zákazníkov na tisíc rubľov. Je lepšie maximalizovať druhú metódu a až potom sa uchýliť k prvej metóde.

Odporúčaná