ostatné

Ako zvýšiť návštevnosť obchodu

Ako zvýšiť návštevnosť obchodu

Video: Ako sa mi podarilo zvýšiť návštevnosť webu o 528 % 2024, Júl

Video: Ako sa mi podarilo zvýšiť návštevnosť webu o 528 % 2024, Júl
Anonim

Pre mnohých podnikateľov je problém dopravy v obchodoch veľmi dôležitý. Platí to najmä pre tých, ktorí sa nedávno otvorili a doteraz si nedokázali získať dobré meno pre seba. Existuje mnoho spôsobov, ako prilákať zákazníkov do predajne, vrátane zákazníkov s nízkym rozpočtom.

Image

Návod na použitie

1

Tlačte viac vizitiek. Toto je lacná, ale dosť poučná informácia. Majte však na pamäti, že výkon musí byť kvalitný a vkusný. Uveďte v nich kontaktné čísla, adresu a názov obchodu. Príďte s reklamným sloganom, ktorý sa vytlačí aj na vizitke s názvom. Distribuujte vizitky medzi svojich priateľov, požiadajte nekonkurenčné obchody, aby dali svojim zákazníkom karty.

2

Vytvorte letáky alebo, ak sa volajú, letáky. Môžu byť distribuované na preplnených miestach. Štatistiky ukazujú, že približná spotreba bude 150 - 200 letákov za hodinu. Leták by mal obsahovať stručné informácie o obchode, dôvodoch návštevy obchodu, adrese, telefónnych číslach a mape polohy. Ponúkam letáky zľavu päť alebo desať percent na každú položku. Ak sa predajňa nachádza v obytnej štvrti, rozmiestnite letáky vo vchodoch.

3

Objednajte si nápisy na asfalte. Túto službu ponúka každá reklamná agentúra. Po prvé, je lacný a po druhé pomerne efektívny. Účinnosť spočíva v tom, že veľa ľudí sa nedobrovoľne pozrie na váš reklamný slogan. A príliv návštevníkov bude závisieť od jeho príťažlivosti.

4

Vytvorte webovú vizitku na internete. Môžete začať s bezplatnými a lacnými zdieľanými platformami. Ak však máte obchod s produktmi cenovej kategórie nadpriemerný, musí sa stránka vykonať na pomerne dobrej úrovni. Majte na pamäti, že jej informačný obsah by mal byť čo najvyšší. Mali by obsahovať nielen vaše kontaktné údaje, ale aj fotografie ponúkaných produktov, možné zľavy a popis produktu. Postarajte sa o propagáciu webových stránok vo vyhľadávačoch.

5

Znovu zobrazte okno. Všetko nové priťahuje. Ak predávate oblečenie, mali by byť na okne figuríny oblečené v najkrajších šatách a oblekoch. Ozdobte okno obchodu s potravinami ústami zalievajúcimi obrázkami potravín alebo krásnymi falošnými výrobkami.

6

Urobte obchod pohodlným a príjemným pre zákazníkov. Odložte malú pohovku na odpočinok, kde manžel môže čakať na svoju manželku. Vytvorte detský kútik s obrazovkou na sledovanie kreslených filmov. Zamyslite sa nad tým, čo by ste vo svojom obchode chceli vidieť ako zákazníka.

Odporúčaná