Obchodné riadenie

Ako zvýšiť predaj automobilových súčiastok

Ako zvýšiť predaj automobilových súčiastok

Video: Možnosti použitia vodíka na pohon automobilov (Ján Lábaj) 2024, Júl

Video: Možnosti použitia vodíka na pohon automobilov (Ján Lábaj) 2024, Júl
Anonim

Akýkoľvek obchod s autodielovami je pre kupujúcich určitým druhom značky, najmä ak už svoje produkty už niekoľkokrát použili. Rovnako ako v prípade iných obchodných činností, aj tento druh činnosti si vyžaduje rozšírenie trhu a zvýšenie predaja.

Image

Budete potrebovať

  • - internet;

  • - profesionálna webová stránka;

  • - vizitky;

  • - prostriedky na reklamnú kampaň.

Návod na použitie

1

Robte prieskum konkurencie. Vyhľadajte svoje stránky na internete a urobte určité závery o tom, prečo im ich podnikanie prináša taký zisk. Čo je pre nich atraktívnejšie pre zákazníkov, ktorých nemáte? Zapíšte si všetky nápady, ktoré vám pri analýze prídu na myseľ. Zamyslite sa nad tým, čo môžete vylepšiť vo svojom obchode. Prineste na trh niečo, čo vaši konkurenti nemajú, a vždy zvýšite len predaj náhradných dielov. Napíšte plán na predstavenie všetkých nápadov a začnite s ich okamžitou implementáciou.

2

Vytvorte profesionálny web pre svoju organizáciu. Najmite profesionálneho dizajnéra webových stránok. Inzerujte a propagujte všetky produkty, ktoré máte na sklade. Urobte vysokokvalitné fotografie všetkých názvov produktov a napíšte ich stručný popis. Zahrňte tiež recenzie zákazníkov. Existuje tiež mnoho spôsobov, ako kontaktovať predajných manažérov na vašom webe.

3

Implementujte systém zliav. Môže byť prezentovaný ako kupón na webe. Ak návštevníci zadajú prostredníctvom vášho zdroja objednávku na agregát pre svoje auto, dostanú zľavu 5 - 10%. Zamyslite sa nad inými spôsobmi, ako pomôcť zákazníkom ušetriť peniaze alebo čas. V takom prípade bude táto propagácia zahŕňať počet predajov. Takmer vždy to funguje.

4

Vizitky rozdávajte každému zákazníkovi, ktorý vo vašom obchode nakupuje automobilové diely. Mnohí tento jednoduchý krok podceňujú a márne. Kupujúci budú zdieľať kontaktné informácie so svojimi priateľmi, kolegami motoristami a príbuznými. Každá vizitka by mala mať kontaktnú bunku a pevnú linku, adresu webovej stránky a pokyny do obchodu. Potom rýchlo nájdete nových potenciálnych zákazníkov.

Užitočné rady

Ak chcete otvoriť iba obchod s autodielovami, nájdite miestnosť, ktorá sa nachádza v blízkosti garáží alebo čerpacích staníc. Na takýchto miestach bude váš produkt neustále žiadaný.

Odporúčaná