ostatné

Ako zvýšiť predaj pomocou zobrazenia produktu

Ako zvýšiť predaj pomocou zobrazenia produktu

Video: Review of XYS3580 5A Step-down Step-up 5A 35V Constant Current converter 2024, Júl

Video: Review of XYS3580 5A Step-down Step-up 5A 35V Constant Current converter 2024, Júl
Anonim

Umiestnenie tovaru na polici sa nemusí javiť ako dôležité. To je však zásadne nesprávne. Merchandising, zameraný na príslušné miesto predávaného produktu, zohráva pri rozhodovaní o kúpe veľkú úlohu.

Image

Návod na použitie

1

Produkt umiestnite do časti obchodu, v ktorej sa bude požadovať viac. Väčšina ľudí prichádza do obchodu a nevie s istotou, ktorú značku si chce kúpiť. Rozhodnutie sa robí priamo na mieste, takže správne umiestnenie aktívne ovplyvňuje rozhodnutie kupujúceho.

2

Položte položku do Zlatého trojuholníka. Tento priestor je ohraničený čiarami, ktoré je možné nakresliť od vstupu k požadovanému produktu a od posledného k pokladnici. Kupujúci sa na ceste zoznámia so sortimentom obchodu a uskutočnia nákupy, ktoré neboli plánované.

3

Vyberte pre svoj produkt „zlatú poličku“. Navyše pre každý produkt bude odlišný. Ako viete, ktorú poličku potrebujete? Najprv musíte určiť cieľové publikum a na základe toho vypočítať výšku, pri ktorej je lepšie umiestniť tovar. Upozorňujeme, že výrobkom umiestneným 15 až 20 cm pod úrovňou očí sa venuje väčšia pozornosť.

4

Odkážte na skúsenosti konkurentov. Pred rozhodnutím o tom, kde presne sa bude váš produkt nachádzať, si pozrite, ako umiestnia podobný produkt. Na zvýšenie počtu predajov je absolútne nevyhnutné, aby váš produkt vynikal od ostatných a upútal pozornosť kupujúceho.

5

Pri rozmiestnení tovaru venujte pozornosť psychologickým vlastnostiam osoby. Zvážte skutočnosť, že kupujúci pri hľadaní správneho produktu nasmeruje svoj pohľad na to, akoby čítal knihu s epigrafom. tj najprv sa jeho oči pozrú do pravého horného rohu, potom sa presunú do ľavého dolného rohu a potom sa presunú zľava doprava. Ak to vezmete do úvahy, pravdepodobnosť predaja sa zvýši.

6

Umiestnite málo známy produkt do línie už dobre známeho produktu tej istej značky. Napríklad, ak vaša spoločnosť uviedla na trh nový produkt, je najvhodnejšie umiestniť ho medzi produkty, ktoré sú už zákazníkovi známe. Pozitívny prístup k nim môže byť prenesený na neznámy produkt.

Odporúčaná