Obchodné riadenie

Ako zvýšiť predaj kozmetiky

Ako zvýšiť predaj kozmetiky

Video: Online nástroje na zvýšenie predaja - Imrich Kovaľ 2024, Júl

Video: Online nástroje na zvýšenie predaja - Imrich Kovaľ 2024, Júl
Anonim

Trh s kozmetickými výrobkami sa dnes vyvíja rýchlo a dynamicky. Neustále inovácie a nové zbierky vytvárajú tvrdú konkurenciu. Správna organizácia predaja kozmetiky môže výrazne zvýšiť váš príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - stojany so správnym usporiadaním;

  • - ladenie logistiky;

  • - vzorky a dary.

Návod na použitie

1

Aktívne používať zásady merchandisingu. Podľa marketingových pracovníkov môže správne rozloženie zvýšiť predaj o 30%. Známe kozmetické značky spravidla poskytujú svojim stánkom dekoratívnu kozmetiku, kde je umiestnenie testerov premyslené do najmenších detailov. Ak niektorá značka takýto stojan nemá, použite rovnaký princíp. Make-up kozmetiky, ako aj výrobkov, ktoré by ste chceli predávať rýchlejšie, umiestnite na police v úrovni očí kupujúceho. Veľké nádoby s horúcim tovarom ukladajte dole: kupujúci sa nad nimi stále ohýbajú.

2

Trh s kozmetickými výrobkami sa vyznačuje rýchlym vývojom a neustálym vývojom nových výrobkov. Starostlivo sledujte zmenu zbierok. Vytvorte účinnú obojsmernú komunikáciu s dodávateľmi, aby ste držali krok s budúcimi príjmami pred oficiálnym uvedením produktu na trh. Predobjednať a predvídať dopyt. Keď prídu do obchodu nový produkt, zákazníci si môžu kúpiť niečo od bežných produktov.

3

Nastavte propagácie predaja. Väčšina kozmetických sietí v posledných rokoch realizuje dlhodobé propagačné akcie zamerané na zabezpečenie toho, aby zákazník nakupoval pravidelne a za impozantné množstvo. Zamerajte sa na krátkodobé udalosti. Rozdajte vzorky výrobkov, dohodnite si dni bezplatného make-upu, urobte malé dary s určitým množstvom šeku.

4

Postarajte sa o ladenie vášho logistického systému. Práca s inventárom a predvídanie predaja produktov. Ak je na obchodnom poschodí tester kozmetiky, ale samotný produkt nie je k dispozícii, kupujúci budú veľmi sklamaní.

Venujte pozornosť

Sledujte dátumy exspirácie kozmetiky. Ihneď po uplynutí platnosti okamžite zlikvidujte zásoby zabezpečením predaja. V skutočnosti kozmetika v skutočnosti nepoškodí ani po uplynutí skladovacej doby, tak veľa kupujúcich si takýto výrobok kúpi.

Užitočné rady

Práca na zručnostiach pracovníkov predaja. Predajca, ktorý nedokáže správne prečítať meno, by pre vás nemal fungovať. Sú to kvalifikované konzultácie a profesionálny výber kozmetického výrobku, ktorý môže výrazne zvýšiť predaj.

Odporúčaná