ostatné

Ako obnoviť licenciu

Ako obnoviť licenciu

Video: ako obnovit licenciu na ESET Smart security 8 (tutoriál) 2024, Júl

Video: ako obnovit licenciu na ESET Smart security 8 (tutoriál) 2024, Júl
Anonim

V súlade so súčasnými ruskými právnymi predpismi sa na šesť mesiacov vydáva licencia na právo nakupovať zbrane s dlhými hlavami (poľovnícke). Počas tejto doby musí držiteľ licencie rozhodnúť o nadobudnutí zbraní alebo odovzdať licenciu licenčným orgánom, ktoré ju vydali. Rozšírenie a obnovenie licencie nie je ustanovené zákonom.

Image

Návod na použitie

1

Pokiaľ ide o prepravu a skladovanie zbraní na sebaobranu, takáto licencia sa vydáva na obdobie piatich rokov. Licencia poskytuje právo na nákup najviac piatich zbraní v stanovenom období.

2

Licencia na nákup zbraní s hladkým vývrtom, vydanie do dvoch týždňov od dátumu nadobudnutia zbraní, ktoré podliehajú povinnej registrácii. Opätovná registrácia sa vyžaduje každých päť rokov. Prítomnosť licencie oprávňuje jeho držiteľa na nákup piatich jednotiek zbraní s hladkými, guľkami a zbrane. Ak to nestačí, je v súlade so zákonom potrebné zbierku formalizovať.

3

Právo na získanie licencie požívajú dospelí občania s trvalým pobytom, ktorí nie sú registrovaní v neuropsychiatrickom a narkotickom lekárni, bez registrov trestov za úmyselný trestný čin a ktorí sa v priebehu roka nedopustili opakovaného administratívneho porušenia. Okrem toho musí byť žiadateľ o licenciu duševne zdravý a musí mať dobrý zrak.

4

Zbrojný preukaz sa vydáva povoľujúcimi oddeleniami ministerstva vnútra v mieste bydliska. Na tomto mieste je potrebné uviesť osobne vyplnený formulár žiadosti, predložiť pas a fotokópiu šírenia jeho druhej a tretej strany, dve fotografie na matnom papieri veľkosti 3x4 cm, lekárske osvedčenie (formulár 046-1) a potvrdenie o zaplatení štátnej povinnosti.

5

Mali by ste si tiež uvedomiť, že pušková licencia sa vydáva až po piatich rokoch legálneho držby hladkých zbraní. V tomto prípade je predpokladom prítomnosť špeciálneho trezoru na uskladnenie zbraní v mieste bydliska.

6

Ak zmeníte registráciu pobytu, do dvoch týždňov obnovte svoje zbrojné povolenie. Platnosť zbrane s ukončenou platnosťou môže byť obnovená až po roku. Ak sa preukáže, že platnosť licencie na zbrane s hladkým vývrtom uplynula, možno puškové povolenie vydať len rok po rozšírení licencie na zbrane s hladkým vývrtom.

Odporúčaná