obchodné

Ako sa pripojiť k SRO

Ako sa pripojiť k SRO

Video: Návod, jak se připojit DO POZVÁNKY aplikace ZOOM od Českého marketingu s.r.o. 2024, Júl

Video: Návod, jak se připojit DO POZVÁNKY aplikace ZOOM od Českého marketingu s.r.o. 2024, Júl
Anonim

Od januára 2010 sa na celom území našej krajiny objavila jedna inovácia, ktorá ovplyvnila celý stavebný komplex - od projektantov po staviteľov ako takých. Podľa nového zákona už vydané štátne licencie nie sú platné. Teraz, aby ste dokončili stavebné práce, musíte získať nový typ povolenia a pripojiť sa k samoregulačnej organizácii budov (SRO). Inými slovami, budete potrebovať špeciálny dokument, ktorý vaša stavebná spoločnosť môže dostať iba vo svojej samoregulačnej organizácii.

Image

Návod na použitie

1

Samoregulačná organizácia (SRO) je nezisková organizácia. Takéto organizácie sa vytvárajú s cieľom lepšie a efektívnejšie riešiť problémy v rámci celého odvetvia a rýchlejšie reagovať na zmeny v rámci odvetvia. V úradnom jazyku s cieľom regulovať odborné činnosti v určitom odvetví. Napríklad v stavebníctve. Ak ste fyzická osoba podnikajúca alebo právnická osoba, máte všetky práva pripojiť sa k SRO. Na zefektívnenie činnosti SRO v Ruskej federácii bol prijatý federálny zákon o samoregulačných organizáciách č. 315-FZ.

2

Takže sa chcete pripojiť k SRO. V takom prípade musíte pripraviť balík dokumentov. Najprv musíte do SRO napísať vyhlásenie o vstupe. Je potrebné uviesť všetky typy činností, na ktoré vaša spoločnosť vyžaduje povolenie. Po druhé, vyžaduje sa duplikát osvedčenia, v ktorom sa uvádza, do ktorého štátneho registra sa zapisuje štátna registrácia, ako aj kópie základných dokumentov pre právnické osoby. Po tretie, potrebujeme dôkaz, ktorý potvrdzuje súlad vašej spoločnosti ako kandidátskeho člena SRO so všetkými požiadavkami, ktoré sú potrebné na vydanie povolenia.

3

Po predložení dokumentov ich SRO posúdi na tridsať dní a rozhodne, či vašu organizáciu prijme ako jej člena. V prípade kladného rozhodnutia vydá samoregulačná organizácia žiadateľovi osvedčenie o členstve v SRO. A do štrnástich dní od prijatia osvedčenia o členstve v SRO organizácia vydá certifikát a pripraví všetky potrebné povolenia.

Venujte pozornosť

Pri vstupe do SRO sa od uchádzača spravidla vyžaduje zaplatenie vstupného a členského poplatku, ako aj príspevok do kompenzačného fondu.

Užitočné rady

Podnik alebo jednotlivec má právo vstúpiť do jednej alebo viacerých organizácií.

Rozvoj, samoregulačná organizácia

Odporúčaná