Druhy činností

Ako robiť poľnohospodárstvo v Rusku

Obsah:

Ako robiť poľnohospodárstvo v Rusku

Video: 🚨 Daily life Safety with AMBER | EP 01 - 04 | Robocar POLI | Kids animation 2024, Júl

Video: 🚨 Daily life Safety with AMBER | EP 01 - 04 | Robocar POLI | Kids animation 2024, Júl
Anonim

Zákon o poľnohospodárstve nadobudol účinnosť v roku 1997: aj vtedy sa štát rozhodol poskytovať podporu občanom, ktorí si želajú získať príjem z ich pozemkov. Aby sa však podnikanie ukázalo byť skutočne ziskovým, musíte pochopiť základné pravidlá týkajúce sa poľnohospodárstva a práce s láskou so zvieratami a pôdou.

Image

Ak uvažujeme o malom podnikaní, potom rodina, ktorá má malý pozemok v obci alebo obci, môže podľa potreby platiť za svoju prácu na konci letnej sezóny. Niekedy sa stáva, že vášeň pre poľnohospodárstvo sa nepostrádateľne vyvíja v rozsiahly podnik, ktorý si vyžaduje veľké fyzické náklady a čas. Zisk z toho sa však výrazne zvyšuje.

Objavenie možného zisku je často prekvapením v dedinských rodinách, kde starostlivosť o dobytok a záhrada boli prirodzeným priebehom života, a nie cieľom základného príjmu. Ak sa predtým všetci usilovali o veľké mestá, teraz sa čas zmenil a obyvatelia mesta hľadajú spôsob, ako zarobiť peniaze z hlučnej metropoly.

Image

Kde začať

Poľnohospodárstvo je žiaduce a naberá na sile - na podporu začínajúcich poľnohospodárov vydal štát mnoho programov: pôžičky, systém daňových stimulov a prenájom pôdy na dobu neurčitú. Ak je pozemok vo vlastníctve, rozhodnite sa, čo presne chcete robiť.

  • Ak neexistujú žiadne skúsenosti, je lepšie zvoliť jeden smer, ale postupne sa rozširovať.

  • Ak plánujete založiť ekonomiku od nuly, nemôžete to urobiť bez investovania peňazí.

  • Na chov hovädzieho dobytka potrebujete určité znalosti a čas.

  • Nech už si vyberiete čokoľvek, ak chcete zarobiť peniaze, musíte veľa drotáriť.

Každá oblasť má svoje vlastné ťažkosti: ošípané môžu ochorieť, krava sa nebude oteliť. Zvieratá nemôžete opustiť bez dozoru a bez náležitej starostlivosti, dokonca ani na jeden deň. Z tohto hľadiska je pre včelárov jednoduchšie, ale nie o veľa: včely nemusia prežiť zimné obdobie, ak nie sú kŕmené včas. Pestovanie zeleniny a ovocia si vyžaduje aj zručnosti. Ak je pôda zle vykopaná a hnojená, plodina bude slabá a všetka zelenina, bez výnimky, má sklon sa po zbere zhoršovať. Malo by sa pamätať na to, že na rozvod hydiny je potrebné špeciálne vybavenie, ako aj očkovanie a úprava vitamínov pre hospodárske zvieratá.

Odporúčaná