obchodné

Ako vyplniť profil spoločnosti

Ako vyplniť profil spoločnosti

Video: AKO NA TO: Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň za rok 2020 2024, Júl

Video: AKO NA TO: Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň za rok 2020 2024, Júl
Anonim

Na uzatváranie zmlúv, vyplňovanie žiadostí o pôžičku, účasť na výberových konaniach alebo na registráciu v informačných a referenčných databázach potrebujú organizácie dobre vyplnený dotazník. Ak chcete spoločnosť prezentovať v priaznivom svetle, musíte ju vyplniť, aby užívateľ dostal maximálne informácie.

Image

Návod na použitie

1

Dotazník obsahuje spravidla tieto oddiely: - všeobecné informácie o spoločnosti, - informácie o zakladateľoch a schválenom kapitále, - údaje o registrácii, - činnosti spoločnosti, - finančné a ekonomické ukazovatele, - informácie o zodpovedných osobách, - kontakty a podrobnosti.

2

Pri vypĺňaní časti „Všeobecné informácie o podniku“ uveďte jeho úplné a skrátené meno, právnu formu a adresu. Pravopis písmen a znakov v názve organizácie (veľké písmená, malé písmená, spojovníky, miesta pre úvodzovky, atď.) Musí byť presne v súlade s chartou. Všimnite si prítomnosť pobočiek a zastúpení spoločnosti, dcérskych spoločností a pridružených spoločností. Ak je spoločnosť súčasťou holdingu alebo finančnej a priemyselnej skupiny, nezabudnite to uviesť v dotazníku.

3

Ďalej informujte o veľkosti schváleného kapitálu, jeho štruktúre (množstvo, hodnota jednej akcie, celková výška) a druhoch (bežné, preferované). Pri zverejňovaní informácií o zakladateľoch uveďte akcionárov alebo účastníkov podniku s ich priezviskom, menom, priezviskom pre fyzické osoby alebo menom pre právnické osoby, ako aj ich podiel v percentách a naturáliách (v rubľoch).

4

V časti „Registračné údaje“ uveďte, kedy a akým orgánom je spoločnosť registrovaná, uveďte do daňových a štatistických záznamov.

5

Opis činností spoločnosti by mal obsadzovať hlavný objem dotazníka - od 300 do 2000 znakov. V tejto časti uveďte druhy činností, rozsah poskytovaných produktov a služieb, systém predaja (prostredníctvom pobočiek, obchodov, zo skladu atď.), Počet zamestnancov a ich kvalitatívne zloženie (pracovníci, zamestnanci, inžinieri atď.), geografia predaja, podiel na trhu, hlavní konkurenti, dodávatelia, veľkí kupujúci, podiel dovozu a vývozu. Je možné podľa vôle odrážať konkurenčné výhody, silné a slabé stránky podniku.

6

Finančné a ekonomické ukazovatele by mali obsahovať informácie o mene súvahy, výnosoch, nákladoch a zisku - od predaja po daň a čistú hodnotu. Okrem toho vypočítajte hodnotu čistých aktív a ziskovosti.

7

V časti „Informácie o zodpovedných osobách“ uveďte zamestnancov organizácie, ktorí majú právo rozhodovať a podpisovať finančné dokumenty: riaditeľ, hlavný účtovník a ich zástupcovia. Pravdepodobne budete musieť uviesť svoje cestovné pasové údaje, dostupnosť vzdelania a pracovné skúsenosti, a to aj v tejto obchodnej oblasti.

8

Na záver uveďte kontaktné informácie spoločnosti: poštovú adresu, telefónne čísla, faxy, e-mail, webovú stránku, bankové údaje, ako aj údaje o zamestnancoch, ktorých možno kontaktovať, aby sme objasnili vznikajúce problémy.

9

Rozsah zverejnenia informácií o spoločnosti samozrejme závisí od účelu, na ktorý sa dotazník zostavuje, a časť informácií môže byť obchodným tajomstvom. Ak ju chcete uložiť, určte hranice dôvernosti s partnerom, ktorý požaduje túto informáciu, a podpíšte príslušný dokument.

Odporúčaná