ostatné

Ako vyplniť daňové priznanie pre spoločnosť LLC

Ako vyplniť daňové priznanie pre spoločnosť LLC

Video: ? ZADARMO aplikácie platia 500 dolárov / deň po celom svete! (NOVINKA) Zarábajte peniaze onli... 2024, Jún

Video: ? ZADARMO aplikácie platia 500 dolárov / deň po celom svete! (NOVINKA) Zarábajte peniaze onli... 2024, Jún
Anonim

Formulár jednotného daňového priznania v súvislosti s uplatňovaním zjednodušeného daňového systému je spoločný pre podniky rôznych právnych foriem vrátane spoločností s ručením obmedzeným a jednotlivých podnikateľov. Existujú však určité rozdiely v dôsledku špecifík spoločnosti. Údaje o vyplnení vyhlásenia LLC sa týkajú hlavne titulnej strany.

Image

Budete potrebovať

  • - formulár vyhlásenia v papierovej alebo elektronickej podobe, špecializovaný program alebo online služba;

  • - účtovnú knihu o príjmoch a výdavkoch.

Návod na použitie

1

Vyplňte polia pre číslo úpravy, vykazované obdobie a rok vykazovania podľa situácie. Ak sa vyhlásenie podáva na základe výsledkov roku po prvýkrát, číslo úpravy je nula. Dajte nulu do prvého poľa, do ostatných dvoch pomlčiek. Pri predkladaní opravného vyhlásenia je číslo úpravy už jedno. Ďalej je uvedený celkový počet vyhlásení mínus jedno. To platí tak pre spoločnosti, ako aj pre jednotlivých podnikateľov.

2

Zdaňovacím obdobím je jeden rok. Do príslušného poľa uveďte 34. Do poľa pre vykazovaný rok - rok, za ktorý spoločnosť podáva správy. Napríklad 2010 alebo 2011.

3

V stĺpci „v mieste (účtovníctvo)“ uveďte 210. Znamená to, že uvediete správu v mieste registrácie organizácie.

4

V stĺpci vyhradenom pre meno daňovníka uveďte celý názov vašej organizácie: „Spoločnosť s ručením obmedzeným tak a tak.“ Všetky písmená musia byť napísané veľkými písmenami, v každej bunke za písmenom, pre medzery medzi slovami musí byť jedna bunka.

5

Za zmienku stojí aj oddiel na podpis osoby, ktorá podáva vyhlásenie. V mene spoločnosti LLC môže predkladať správy iba jej zástupca, a preto do zodpovedajúcej kolónky vložte výsledok.

6

V poli pre priezvisko, krstné meno a patronymické údaje uveďte údaje o prvej osobe organizácie alebo jej zástupcovi, na ktorú bol delegovaný orgán pre podávanie správ.

7

Do príslušného poľa uveďte názov dokladu potvrdzujúceho splnomocnenie zástupcu - splnomocnenie - a jeho číslo.

8

Overte vyhlásenie s podpisom zástupcu spoločnosti a jeho pečaťou na miestach na to určených.

9

Vyplňte druhú a tretiu stranu vyhlásenia na základe vybraného predmetu zdanenia a finančného výsledku činností za daný rok. Postup zadávania informácií do týchto oddielov je rovnaký pre firmy aj pre jednotlivých podnikateľov.

daňové priznania sro

Odporúčaná