obchodné

Ako zarobiť peniaze bez počiatočného kapitálu

Ako zarobiť peniaze bez počiatočného kapitálu

Video: Ako Zarobiť Peniaze na Internete ZADARMO v roku 2020 ✔ Pasívny príjem Denne + Kompletný Sprievodca 2024, Júl

Video: Ako Zarobiť Peniaze na Internete ZADARMO v roku 2020 ✔ Pasívny príjem Denne + Kompletný Sprievodca 2024, Júl
Anonim

Predpokladá sa, že zarábanie peňazí bez počiatočného kapitálu je nemožné, pokiaľ nepracujete pre niekoho iného. Čo však, ak je vaším snom založiť firmu a podľa vašej špecializácie vôbec nefungovať? Mnoho ľudí na celom svete urobilo nemožné - založili firmu bez počiatočného kapitálu a zarobili na tom peniaze.

Image

Návod na použitie

1

Začatie podnikania bez počiatočného kapitálu samo osebe prináša pozitívny bod: nestratíte nič. Maximálna hodnota, ktorá sa môže stať zlou - nebudete zarábať nič. Podľa štatistík (ruských aj medzinárodných) prežije len 10 zo 100 malých malých a stredných podnikov, a to za predpokladu, že všetky tieto podniky boli otvorené počiatočnými investíciami (a často dosť veľké!). To znamená, že 90 zo 100 podnikateľov jednoducho trochu stratilo veľké množstvo peňazí.

2

Vynára sa otázka - ako zarobiť peniaze bez počiatočného kapitálu? Čo sa dá otvoriť? Prvými typmi firiem, ktoré prídu na myseľ, sú obchody, reštaurácie, atď. Aby sme ich mohli otvoriť, budú potrebné peniaze, pretože tu potrebujeme priestory, vybavenie a pracovníkov … Často však nevidíme, že peniaze je možné získať iným spôsobom.

3

Populárnym typom podnikania bez investícií je vytváranie, propagácia a dizajn stránok. Podnikateľ potrebuje iba počítač (laptop) s určitými programami. Kancelária nie je potrebná na prijímanie objednávok a stretnutí so zákazníkmi, pretože k tomu môže dôjsť prostredníctvom internetu alebo v kancelárii zákazníka. So správnymi schopnosťami môžete pracovať sami, a ak tieto zručnosti nemáte, môžete si najať ľudí, ktorí budú pracovať z domu, pričom od vás berú úlohy. Platba - po dokončení práce.

4

Rovnakým spôsobom môžu pracovať aj iné podniky, napríklad prekladateľské agentúry, reklamné agentúry. Ešte lepšou predstavou o podnikaní bez počiatočného kapitálu je vytvorenie webovej stránky, ktorá predáva určitý druh služby. Dobrým príkladom bolo miesto spájajúce tútorov v Moskve - www.repetitor.ru . Podstatou tohto podnikania bolo, že tí, ktorí chceli študovať a tútori, boli zaregistrovaní na webe, a majiteľ stránky vybral tútora pre študenta a za tieto služby bral sumu nákladov na prvú lekciu tohto tútora so študentom. Je zrejmé, že podobné programy fungujú nielen v prípade lektorov a študentov. Jediným možným odpadom je vytvorenie stránky.

5

Druhé bohatstvo po peniazoch je datovanie, komunikácia, zákaznícka základňa. Je oveľa ľahšie pre každého, kto získal stálych zákazníkov, začať podnikať. Ak ste napríklad pracovali dlhý čas v rovnakom odbore a získali ste stálych zákazníkov, môžete tých istých zákazníkov odniesť. A môže to byť takmer každé pole - od rovnakých miest až po jurisprudenciu. Okrem toho ľudia, ktorí vedia, že pravdepodobne súhlasíte s poskytnutím zálohy, ktorá vám pomôže kúpiť konkrétny produkt, poskytnú službu v závislosti od toho, čo potrebujete.

6

Napriek tomu je potrebné dodať, že na začatie podnikania budete potrebovať určité množstvo peňazí v 99% prípadov. Nebude to však počiatočný kapitál, ale náklady na získanie vybavenia potrebného pre vašu prácu (laptop, tvorba webových stránok). Navyše, skôr alebo neskôr bude musieť byť spoločnosť zaregistrovaná a je najlepšie to urobiť skôr. Okrem toho stojí za to mať peniaze na nepredvídané výdavky. S najväčšou pravdepodobnosťou to však môžu byť malé sumy - až 3 000 dolárov.

Súvisiaci článok

Ako zarobiť mamu na materskej dovolenke

Odporúčaná