obchodné

Aké dokumenty sú potrebné na otvorenie pivného baru

Obsah:

Aké dokumenty sú potrebné na otvorenie pivného baru

Video: Dave Eggers: 2008 TED Prize wish: Once Upon a School 2024, Júl

Video: Dave Eggers: 2008 TED Prize wish: Once Upon a School 2024, Júl
Anonim

Piváreň je jedným z najpopulárnejších zariadení. Ak sa chcete otvoriť, mali by ste si dôkladne pripraviť: vyberte správne miesto a zozbierajte potrebný zoznam dokumentov.

Image

Forma registrácie

Predtým, ako otvoríte vlastný pivný bar, musíte dôkladne preštudovať legislatívny rámec, ktorý upravuje maloobchodný predaj alkoholických nápojov. Zákon definuje, kto a kde môže pivo obchodovať. Napríklad predaj akýchkoľvek alkoholických nápojov je prísne zakázaný v lekárskych a vzdelávacích inštitúciách, dopravných zariadeniach, na zastávkach, na trhoch a na vlakových staniciach.

Pozornosť by sa mala venovať tomu, ktorú organizačnú a právnu formu zvoliť na podnikanie. LLC je najlepšou voľbou, pretože daňový systém je pre túto organizáciu zjednodušený. To vám umožní ušetriť na daniach z príjmu právnických osôb a majetkových daniach a DPH.

Pri spracovávaní dokumentov musíte vziať do úvahy požiadavky na umiestnenie lišty. Plocha by mala byť aspoň 180 metrov štvorcových. Bar by nemal byť umiestnený v obytnej budove. S najväčšou pravdepodobnosťou je potrebné miestnosť opraviť. Po dokončení všetkých dokumentov je tiež potrebné zakúpiť vybavenie, ako sú mikrovlnné rúry, sporáky, barové pulty, skrinky na riad, nábytok do haly, pokladňa, vitrína, chladničky, kávovar, generátor a drvič ľadu, modul na inštaláciu kohútikov na pivo, trepačky, riady a barové príslušenstvo.

Okrem zaručenej kvality piva musíte brať vážne hlavné menu baru. Môže pozostávať nielen z rôznych pivních občerstvení, ako sú krutóny, údené mäso atď., Ale môže obsahovať aj kompletné jedlá.

Odporúčaná