obchodné

Kam ísť na tovar

Kam ísť na tovar

Video: Kúzelné opustené španielske sídlo zakladateľa univerzity Neuveriteľná architektúra! 2024, Jún

Video: Kúzelné opustené španielske sídlo zakladateľa univerzity Neuveriteľná architektúra! 2024, Jún
Anonim

Začiatočníci podnikatelia často čelia problému nájdenia najziskovejších a najspoľahlivejších dodávateľov. Niektorí ľudia dospeli k záveru, že je lepšie riadiť tovar sami. Ale kde?

Image

Návod na použitie

1

Dokonca aj majitelia malých obchodov alebo butikov, ktorí predávajú odevy, sa skôr či neskôr rozhodnú hľadať alternatívne kanály na dodávku tovaru, napríklad priamo zo zahraničia. Najobľúbenejšie destinácie pre nakupovanie, nadviazanie kontaktov s dodávateľmi a spoznávanie trhu sú Čína a Turecko. Každá z týchto krajín má svoje vlastné charakteristiky týkajúce sa hraničného priechodu, umiestnenia tovární a veľkoobchodných trhov a colných predpisov.

2

Čína priťahuje predovšetkým obyvateľov východnej časti Ruska, pretože hranica je veľmi blízko Sibíri, čo môže výrazne znížiť cestovné náklady. Prvýkrát má zmysel ísť na študijnú cestu do Pekingu, kde je veľa veľkoobchodných trhov a značná časť predajcov tu rusky rozumie. V zásade si môžete dohodnúť exkurziu do blízkych odevných závodov a objednať si priamo u výrobcu. Prirodzene, na to musíte byť pripravení na dostatočne veľké objemy: približne 150 - 200 kusov tovaru.

3

Pre malé veľkoobchodné strany sú pekné trhy a nákupné centrá celkom vhodné. Manchúria je tiež pomerne populárna, kde takmer všetci predajcovia hovoria rusky dobre. Bohužiaľ, ceny môžu byť vyššie ako v Pekingu, ale budú tiež nižšie náklady na vyhľadávanie. A nakoniec, v prípade skutočne veľkých nákupov si mnohí vyberú Guangzhou, ktorý ponúka veľký výber značkových výrobkov.

4

Pokiaľ ide o Turecko, v skutočnosti existuje iba jeden smer - Istanbul. Najslávnejšie turecké veľkoobchodné trhy sa nachádzajú v Istanbule. Napríklad v okrese Laleli si môžete kúpiť takmer akýkoľvek turecký produkt, ale priemerná cena bude vyššia, ako keby ste nákup zbierali po častiach.

5

Oblasť Merter sa preto považuje za najvhodnejšiu na nákup športového oblečenia a pleteného odevu. Zeytinburnu - centrum kožiarskeho priemyslu, kde nájdete ovčie kožušiny, kožušiny, dámske tašky. Okrem toho existuje dobrý výber tričiek. Svetre sa najlepšie nakupujú v Bayrampashi a šaty, košele, obleky - v Osmanbey. V každom prípade stojí za to usadiť sa v oblasti Laleli a odtiaľ preskúmať trhy mesta, porovnávať ceny a kvalitu.

Užitočné rady

Neskúšajte kombinovať podnikanie a voľný čas, najmä pri veľkoobchodných nákupoch v strediskách. Lepšie z peňazí získaných z predaja tovaru, aby ste si nabudúce mohli dovoliť dobrý rezort.

Odporúčaná