ostatné

Pravidlá výberu jednosmerných stohovacích stánkov v závislosti od ich funkcií

Pravidlá výberu jednosmerných stohovacích stánkov v závislosti od ich funkcií
Anonim

Jednostranné rolovacie stojany sú ľahké hliníkové konštrukcie, na ktorých je natiahnutý fotografický panel s reklamným obrázkom pokrývajúcim jednu stranu stojana. Tieto modely sa najčastejšie používajú na prezentácie a demonštrácie vo výstavných a obchodných pavilónoch, ako aj na oslavách.

Image

Toto reklamné vybavenie by sa malo vybrať, ak je k dispozícii malý priestor na zobrazenie obrázka s produktom alebo službou. Mobilné rolovacie stojany s jednostranným umiestnením bannerov sú ideálne pre umiestnenie kdekoľvek v miestnosti - dajú sa ľahko nainštalovať do rohu aj do steny. Zároveň bude inzerovaný obrázok vždy viditeľný pre cieľové publikum. Na reklamu na ulici je najvhodnejší model jednostranného rolovacieho stojana s dvoma liatymi podpernými nohami, ktoré dávajú konštrukcii maximálnu stabilitu.

Pri obmedzenom rozpočte na obchodné a reklamné vybavenie je vhodné venovať pozornosť jednostranným modelom stojanov s výsuvnými nohami, podperami v ich základni, ktoré udržujú štruktúru vo zvislej polohe. Na prezentáciu svetlej a viditeľnej reklamy by sa mali uprednostňovať roletové stojany s lesklými laminátovými fotografickými panelmi, zatiaľ čo na jednoduchú ukážku bude stačiť banner s matným fotografickým panelom. Ak chcete vyzdvihnúť svoj produkt a poskytnúť svojej reklame drahý vzhľad, môžete si vybrať jednosmerný roletový stojan s transparentom na báze látky alebo fotografický panel vyrobený zo špeciálnej bannerovej tkaniny.

Odporúčaná