Obchodné riadenie

Výhody práce v otvorených kanceláriách

Obsah:

Výhody práce v otvorených kanceláriách

Video: Michael Mina | SARS-CoV-2 Inexpensive Rapid Testing 2024, Júl

Video: Michael Mina | SARS-CoV-2 Inexpensive Rapid Testing 2024, Júl
Anonim

Život väčšiny ľudí je zameraný na prácu - trávia na ňom väčšinu času. Napriek tomu nie je pre mnohých za akých podmienok pracovná činnosť veľmi dôležitá. Keby sa dodržali iba hlavné priority - dobrý plat, vzájomný rešpekt v tíme, blízkosť domova. Úspešné podnikanie však do veľkej miery závisí od organizácie pracovného priestoru.

Image

Čo je otvorená kancelária

Vždy je zaujímavé, prečo je určitému pojmu alebo objektu priradené určité slovo. Pracovňa nie je značkou, ktorá by jej dala názov podľa vlastného výberu. Nie, názov odráža význam podstaty predmetu alebo javu.

Demokratická povaha slov otvorené a medzery v angličtine dala úradu názov so zvláštnym usporiadaním. Z anglického jazyka sa slovo otvorené prekladá ako sloveso - otvárať alebo odhaľovať, ako aj prídavné meno - otvorené, otvorené, prístupné, úprimné. Open je tiež používaný Britmi vo význame podstatného mena, ktorého význam doslova znamená open space.

A slovné miesto v angličtine je:

  • a podstatné meno - priestor, plocha, vesmír,

  • a prídavné meno je priestor,

  • a slovesný význam - usporiadať v intervaloch.

Názov open-space office sa stal rozumným a zrejmým, používa sa už niekoľko desaťročí. Toto je názov obrovskej miestnosti, v ktorej je sústredených veľa pracovných miest. Pracovné miesta sú zoskupené navzájom podľa vhodnosti takého dojednania v podnikaní. Sú oddelené nízkymi priečkami, najčastejšie sklom, ale strop a priestor pod ním nie sú blokované - je všeobecne otvorený pre voľný pohyb vzduchu.

To robí kancelárie otvorené v porovnaní s ostatnými, vytvára v nich vlastnú osobitnú atmosféru zapojenia sa do vysokých duchovných záležitostí vesmíru. Táto atmosféra pomáha ľuďom zmeniť ich myslenie, obnoviť ich mentalitu - a v dôsledku toho sa stať úspešnejším.

Mnoho ľudí si myslí, že je lepšie pracovať v skriniach, pretože v kanceláriách s otvoreným priestranstvom je to kvôli hluku nepríjemné; je ťažké sa sústrediť, keď je v dohľade; Existujú pochybnosti o bezpečnosti dokumentácie. Ale tieto obavy sú zbytočné. V moderných kanceláriách sú pracoviská organizované pomocou zvukovo izolačných oddielov a bezpečnostná služba monitoruje stoly zamestnancov prostredníctvom video sledovania, čím ich chráni pred neoprávneným zásahom.

Odporúčaná