Obchodné riadenie

Inteligentná budova zvnútra aj zvonka

Obsah:

Inteligentná budova zvnútra aj zvonka

Video: Rodinné domy Miloslavov - vyhotovenie štandard 2024, Júl

Video: Rodinné domy Miloslavov - vyhotovenie štandard 2024, Júl
Anonim

Na križovatke verejných potrieb a súkromných oblastí, keď proces aktívneho využívania inžinierskych a stavebných technológií stimuluje inovatívne riešenia v oblasti minimalizovania nákladov na teplo, energiu a šetrnosť k životnému prostrediu, sa vytvárajú jedinečné formy „inteligentných“ inteligentne kontrolovaných budov.

Image

Inteligentná budova je systém, ktorý poskytuje úsporu zdrojov, pohodlie a bezpečnosť pre všetkých svojich používateľov. Najatraktívnejšie budovy sú hybridy, ktoré harmonicky zapadajú do okolitej miestnej krajiny. Moderné zasklené fasády týchto budov reagujú na prebiehajúce zmeny v prostredí - teplota vzduchu, slnečné svetlo. Takéto priesvitné systémy vytvárajú otvorenosť priestoru vo vnútri budovy, umožňujú zachovať prirodzené osvetlenie a racionálne zónovať interiér.

Predné okná so špeciálnymi filtrami sú navrhnuté tak, aby znížili potrebu klimatizácie. Rôzne návrhy zasklievania fasád, vykonávajúce funkciu nárazníka, s použitím zapečatených okien s dvojitým zasklením naplnených inertným plynom, so špeciálnym povlakom, ktorý odráža škodlivé infračervené žiarenie, udržuje teplo a chladí miestnosť v lete.

Odporúčaná