Obchodné riadenie

5 zlatých obchodných pravidiel

5 zlatých obchodných pravidiel

Video: ALL 5 GOLDEN BUZZER Veľká Británia má talent 2018 2024, Júl

Video: ALL 5 GOLDEN BUZZER Veľká Británia má talent 2018 2024, Júl
Anonim

Skutočný podnikateľ je pripravený na akékoľvek podnikanie 24 hodín denne. Ak je to potrebné, je pripravený a v odôvodnenom riziku. Ale ako minimalizovať ďalšie riziká?

Image

Návod na použitie

1

Pravidlo „peniaze dopredu“.

Pamätajte, že v živote vám nikto ani nepredá bochník chleba na zapožičanie. Preto, bez ohľadu na to, ako ste presvedčení o odklade platby - nesúhlasíte, požadujte peniaze vopred, nebojte sa byť známy ako lakomý.

2

Pravidlo „Zaujímavý inovatívny nápad.“

Na tej istej ulici by ste nemali otvárať dva obchody s potravinami - koniec koncov, ľudia už majú vo zvyku chodiť s potravinami do starého.

3

Pravidlo „Plnenie záväzkov“.

Dôležitejšie ako peniaze môžu byť len reputácia. Pokúste sa nevrhať slová do vetra a ak ste urobili bezohľadný sľub, postupujte ďalej.

4

Pravidlo „V dome je jeden majiteľ.“

Po starostlivom preštudovaní histórie najziskovejších projektov si všimnete, že akékoľvek pridružené podnikanie skôr alebo neskôr vedie k nezhodám v tíme. A potom sa musíte uchýliť k tejto časti.

5

Pravidlo „Nesekávať sekerou“.

Nezabudnite zdokumentovať všetky svoje dohody s dodávateľmi a zákazníkmi. Netreba sa spoliehať na ruskú šancu a svedomie človeka - na rozdiel od správne zdokumentovaných povinností môžu zlyhať.

Odporúčaná