Obchodné riadenie

Ako začať s veľkoobchodom

Ako začať s veľkoobchodom

Video: Recenzia Bodhi Ecopro Diamond - kaučuková podložka na jogu | Flexity Joga Lifestyle Shop 2024, Júl

Video: Recenzia Bodhi Ecopro Diamond - kaučuková podložka na jogu | Flexity Joga Lifestyle Shop 2024, Júl
Anonim

Veľkoobchod je podmienečne rozdelený na veľký a malý veľkoobchod. Malí veľkoobchodníci pracujú priamo s maloobchodom a dodávajú tovar do obchodov. Veľkí veľkoobchodníci majú sklady rôzneho objemu a dodávajú tovar malým veľkoobchodníkom. Rozsah činností závisí od počiatočných príležitostí.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte zoznam zákazníkov, ktorí si mohli kúpiť tovar. Pred registráciou spoločnosti musíte zistiť veľkosť trhu, na ktorom chcete pracovať. Kľúčoví hráči by sa mali objaviť na vašom zozname. Ak ich chcete nájsť, musíte nájsť veľkoobchodné základne, hovoriť so zamestnancami obchodu. Veľkoobchodníci sa často obracajú bez reklamy, pretože už roky pracujú s obmedzeným okruhom stálych zákazníkov. Ak chcete nájsť všetkých budúcich zákazníkov, premýšľajte o tom, komu slúžia a komunikujú so svojimi zákazníkmi.

2

Zistite aktuálne nákupné ceny zákazníkov a ďalšie dodacie podmienky. Nezáleží na tom, že prichádzate k zákazníkom bez úmyslu uzavrieť zmluvu. Momentálne ste prieskum. Môžete sa predstaviť ako zástupca novej spoločnosti, ktorá plánuje slúžiť tomuto regiónu. Opýtajte sa, s čím zákazníci nie sú spokojní. Nezabudnite zhromaždiť nejaké informácie. Niektorí žiadajú cenník a nič nehovoria. Nezabudnite komunikovať s vedúcim spoločnosti. Povedzme, že môžete poskytnúť dobré podmienky, ale musíte vyhodnotiť približný objem nákupov.

3

Nájdite dodávateľov, vypočítajte a vyhodnoťte marže. Na základe zhromaždených informácií môžete zhruba odhadnúť objem nákupov. Bude to potrebné pri rokovaniach s dodávateľmi. Potrebujú získať lepšie podmienky, a to napriek skutočnosti, že zatiaľ čo vediete predbežné rokovania.

4

Usporiadajte právnu zložku činnosti. Keď je jasné, ako sa vytvára zisk, náklady sú známe, môžete sa zaregistrovať a začať pracovať.

5

Urobte ponuku zákazníkom. Po 2. kroku poznáte podmienky, za ktorých spolupracujú s ostatnými dodávateľmi. Vytvorte balík komerčných ponúk, ktoré budú vynikať z prostredia ako. Využite slabé stránky konkurentov. Ak sa potenciálni zákazníci sťažovali na čas dodania, môžete sa zamerať na kvalitu tejto služby. Pre konkurentov nebude ľahké reštrukturalizovať prácu.

ako pracovať s veľkoobchodom

Odporúčaná