obchodné

Čo môžete obchodovať v stánku v zime

Obsah:

Čo môžete obchodovať v stánku v zime

Video: NAJLEPŠÍ ČASOPIS O ŠITÍ ? 2024, Júl

Video: NAJLEPŠÍ ČASOPIS O ŠITÍ ? 2024, Júl
Anonim

Jedným z najjednoduchších druhov individuálneho podnikania, ktoré vám umožňuje organizovať ziskové podnikanie bez akýchkoľvek zvláštnych nákladov, je maloobchod v podnose alebo v kiosku. Je však potrebné zohľadniť výraznú sezónnosť ruskej klímy a prispôsobiť ju rozsahu.

Image

Ako zvoliť správny sortiment?

Malý kiosk nachádzajúci sa na dobrom mieste je schopný priniesť svojmu majiteľovi až dva alebo tri tisíce dolárov čistého zisku za mesiac so správnym výberom sortimentu. Ak nehovoríme o stánkoch špecializujúcich sa na niečo konkrétne, napríklad na pečenie, zeleninu a ovocie, mliečne výrobky, rýchle občerstvenie, ale o zvyčajných stánkoch s populárnou súpravou potravín, potom sa popularita určitých výrobkov bude líšiť v rôznych ročných obdobiach. Na druhej strane sú niektoré pozície v priebehu celého roka neustále žiadané. Takže cigarety, džúsy, sušienky, občerstvenie, žuvačky sú vždy populárne. Chladené výrobky, to znamená nealkoholické nápoje sycené oxidom uhličitým, pivo a zmrzlina v zime, však pravdepodobne nebudú najobľúbenejším a najvýznamnejším tovarom, preto je lepšie obmedziť ich prítomnosť na oknách v chladnom období. Pri plánovaní hromadných nákupov dočasne opustite pozície, ktoré nie je možné implementovať dostatočne rýchlo. Keďže zisk kiosku priamo súvisí s obratom tovaru, vašou úlohou je nájsť tovar, u ktorého dopyt v zime nielen neklesá, ale naopak sa zvyšuje.

Za prijateľný sortiment pre pravidelný stánok sa považuje sada 500 - 600 položiek, pretože väčšie množstvo je ťažké umiestniť do vitríny.

Odporúčaná