nepopulárne

Čo potrebujete na otvorenie spoločnosti LLC

Čo potrebujete na otvorenie spoločnosti LLC

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť na Amazone 2021 # 3 2024, Júl

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť na Amazone 2021 # 3 2024, Júl
Anonim

Mnohí snívajú otvoriť svoje podnikanie. Len málo rizika. A predtým, ako sa tí, ktorí sa rozhodnú, vyvstane otázka, ktorá forma riadenia je najlepšia - IP alebo LLC. Odborníci radia, že LLC je pohodlnejšia a funkčnejšia.

Image

LLC bude považovaná za otvorenú od okamihu, keď ju oficiálne zaregistrujete vo vládnych agentúrach. Tento postup sa vykonáva v súlade s osobitným legislatívne vymedzeným postupom, ktorý je stanovený v článku 2 spolkového zákona.

Ak chcete prejsť procesom registrácie, musíte na dosiahnutie svojho cieľa vykonať niekoľko krokov. Najprv vymysli meno. Musí byť kompletný. V niektorých prípadoch je povolený skrátený názov spoločnosti. Jazyk nie je disciplinovaný - môže to byť ruský alebo cudzí jazyk. Týmto sa definuje celé meno, pretože vo svojom názve musí obsahovať celé slová „spoločnosť s ručením obmedzeným“. V prípade, že použijete skrátený názov, môžete v názve zadať iba skratku LLC. Neodporúča sa používať slová, ktoré charakterizujú štátnosť (napríklad Rusko) alebo odkaz na značku niekoho iného. To je možné iba vtedy, ak máte prípustné dokumenty.

Vyhľadajte svoju LLC. Musí to byť miesto registrácie (požiadavka odseku 2, článok 4 spolkového zákona). Táto adresa musí byť potvrdená príslušnými dokumentmi. Na tento účel je napríklad vhodná nájomná zmluva na nebytové priestory pre vašu spoločnosť. Je ľahšie zaregistrovať miesto bydliska ako zákonnú adresu. Je pravda, že takéto riešenie je vhodné iba pre malé podniky. V opačnom prípade riskujete porušenie občianskeho zákonníka Ruskej federácie, v ktorom sa uvádza, že obydlie je určené iba pre osoby, ktoré v ňom žijú.

Na otvorenie spoločnosti LLC budete tiež musieť určiť autorizovaný kapitál. Je to minimálne množstvo majetku, ktoré zaručí záujmy vašich veriteľov. Základné imanie nesmie byť nižšie ako 100-násobok minimálnej mzdy. Zároveň sa v celkovej hodnote oceňujú nielen peniaze, ale aj cenné papiere a kovy a iné veci, ktoré sa dajú ľahko predať, a peniaze za ne.

Pred predložením všetkých dokumentov na registráciu musíte tiež uviesť osoby, ktoré budú uvedené na zozname ako vlastník alebo zakladateľ tejto spoločnosti. Môže to byť absolútne každá fyzická alebo právnická osoba, s výnimkou tých, ktorým je zo zákona zakázané vykonávať podnikateľskú činnosť.

Zaplaťte za všetky služby spojené s registráciou vašej spoločnosti. Ide o registračný poplatok, platbu za kópie základných dokumentov, notárske služby a bankovú províziu za otvorenie bežného účtu. Všeobecne bude toto množstvo asi 10 000 p.

Teraz môžu byť všetky pripravené dokumenty predložené daňovému úradu. Obdobie kontroly trvá v priemere 8 - 10 dní. Na základe výsledkov dostanete kompletný súbor dokumentov potrebných na začatie činnosti. Odteraz bude vaša spoločnosť LLC považovaná za otvorenú.

aké dokumenty na otvorenie ooo

Odporúčaná