ostatné

Ako byť na prvom mieste vo vyhľadávaní

Ako byť na prvom mieste vo vyhľadávaní

Video: Kto má byť na prvom mieste v partnerstve alebo rodine? Odpoveď v živom videu. 2024, Júl

Video: Kto má byť na prvom mieste v partnerstve alebo rodine? Odpoveď v živom videu. 2024, Júl
Anonim

Ak chcete byť na prvom mieste vo výsledkoch vyhľadávania, je dôležité optimalizovať svoje stránky. Ďalším spôsobom, ako sa dostať na vrchol, je mať dostatok „hmotnosti odkazov“, tj hypertextových odkazov umiestnených na zdrojoch tretích strán, ktoré odkazujú na vaše stránky. Obidve tieto metódy spolu najpravdepodobnejšie prilákajú potenciálne publikum na žiadosti o obsah.

Image

Návod na použitie

1

Vykonajte optimalizáciu stránok. Vytvorte sémantické jadro, ktoré obsahuje všetky najzaujímavejšie vyhľadávacie dopyty, pre ktoré chcete byť vo výsledkoch vyhľadávania na prvom mieste. Analyzujte relevantnosť textov uverejnených na vašom webe. Celkovo by sa na stránku mali uviesť najmenej tri odkazy, ktoré nepočítajú názov. Táto suma sa považuje za optimálnu. Skúste do svojich textov zahrnúť aj synonymá a rôzne odvodené kľúčové slová. V požadovanom poradí by mali byť obsiahnuté v položkách a podpoložkách zvýraznených inou farbou, veľkosťou alebo štýlom písania. Je rozumné zahrnúť do titulkov s fotografiami kľúčové slová alebo ich synonymá. Je lepšie pomenovať obrázky pomocou kľúčov, aj keď napísaných latinkou.

2

Použite krížové interné hypertextové odkazy na propagáciu svojich stránok na najvyššie výsledky vyhľadávania. Roboty spravidla indexujú lokalitu omnoho lepšie. Ďalším dôležitým aspektom je umiestnenie súborov špeciálne navrhnutých pre robotov do koreňového priečinka prostriedku. Napríklad súbor sitemap.

3

Vymieňajte si externé hypertextové odkazy so zdrojmi podobného predmetu. Čím viac na stránke, kde je umiestnený hypertextový odkaz, sú uvedené podobné výrazy, tým väčšia váha je priradená vyhľadávacím robotom. Ak je ťažké nájsť podobné stránky pre výmennú reklamu, získajte odkazy za peniaze. Na tento účel existuje veľké množstvo špeciálnych referenčných výmen. V niektorých z nich môžete jedného dňa nastaviť určité požiadavky a systém sám získa odkazy. Pokiaľ ide o iné zdroje, zakaždým, keď je potrebné znova zadať všetko.

4

Pri tejto propagácii je dôležité vziať do úvahy hodnotenie stránky darcu: jeho TIC a PR. Venujte pozornosť aj pôvodu väčšiny textového materiálu uverejneného v zdroji. Roboti vítajú autorské práva, v niektorých prípadoch prepíšu, ale dlho sa „odkazujú“ na synonymizáciu a skenované materiály. Rovnako dôležitý je počet externých odkazov na stránke, na ktorej je umiestnený odkaz na váš web.

Odporúčaná