management

Ako robiť personalizované informácie

Ako robiť personalizované informácie

Video: (Albert Einstein): Iba blázon robí dookola stále to isté a čaká od toho iný výsledok 2024, Júl

Video: (Albert Einstein): Iba blázon robí dookola stále to isté a čaká od toho iný výsledok 2024, Júl
Anonim

Individuálne informácie pre každého zamestnanca sa musia predkladať každé 3 mesiace. Aby ste ich mohli písať správne, musíte dodržiavať niektoré pravidlá. Najskôr skontrolujte vopred, či všetci zamestnanci majú individuálne číslo dôchodkového fondu. Overte mzdu. A pokračujte k formovaniu individuálnych informácií.

Image

Budete potrebovať

údaje o každom zamestnancovi, programe hlásenia, ihle a nite.

Návod na použitie

1

Internetová stránka dôchodkového fondu obsahuje bezplatné programy na predkladanie individuálnych informácií. Stiahnite si jeden z nich. Vo svojej nadácii nájdete, aký program osobne odporúčajú. Ďalej veľmi starostlivo vyplňte informácie o spoločnosti. Na to budete potrebovať údaje získané pri registrácii v dôchodkovom fonde.

2

Ďalej vyplňte formulár poisteného pre každého zamestnanca. Nezabudnite uviesť dĺžku služby. Vyplňte všetky údaje veľmi opatrne. Ak niekde urobíte chybu, dostanete správu.

3

Ďalej vytvorte CBZ 6-2. Vyplňte tento formulár pre každého zamestnanca. Uveďte všetky svoje poplatky za obdobie, za ktoré ste nahlásili. Uveďte vymerané a zaplatené príspevky. Ak je zamestnanec starší ako 1967, platí sa iba poistná časť, v roku 2011 to je 26%. Pre zamestnancov od roku 1967 a mladších je poistné za časť poistenia 20% a financovaná časť poistného je 6%.

4

Pri odovzdávaní údajov do súboru postupujte opatrne podľa pokynov na ich odovzdanie. Potom v špeciálnom verifikačnom programe, ktorý je tiež na webovej stránke dôchodkového fondu, skontrolujte správu. Ak nedôjde k žiadnym chybám, začnite tlačiť a sťahovať súbory na USB flash disk. Pri tlači vyberte všetky dokumenty. Program vám vytlačí individuálne informácie, zoznam zamestnancov a ADV-6-2. Dokumenty sú potrebné v 3 kópiách.

5

Potom zošívajte 2 kópie CZV a zoznamu. ADV neprepojuje. Sekanie tretej inštancie. Podpis a pečiatka. A do dôchodkového fondu prinesiete správy a správy a flash disk.

Užitočné rady

Príspevky si vopred overte vo svojom dôchodkovom fonde.

Odporúčaná