management

Ako publikovať reklamné noviny

Ako publikovať reklamné noviny

Video: Chuck Norris - Silvestrovské televizní noviny 2024, Júl

Video: Chuck Norris - Silvestrovské televizní noviny 2024, Júl
Anonim

Podľa odborníkov je oblasť reklamných novín v období dynamického rastu, napriek tomu, že počet rôznych publikácií sa objavuje takmer každý mesiac. Na začatie takéhoto podnikania je potrebná jasná diferenciácia nových novín na pozadí podobných novín a pripravenosť na dlhé propagačné obdobie.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - tlačiarenské služby.

Návod na použitie

1

Vyberte názov svojich novín. Malo by byť nezabudnuteľné, zrozumiteľné a prospešné z hľadiska marketingovej komunikácie. Navrhnite logo a firemnú identitu, ktorá odlíši noviny od konkurenčných publikácií.

2

Zaregistrujte noviny tak, že sa obrátite na Federálnu službu pre dohľad nad hromadnými komunikáciami. Na registráciu publikácie je potrebné predložiť nasledujúci balík dokumentov: 1. Žiadosť o zavedený model; 2. Prijatie platby štátnej dane; 3. Kópie charterových dokumentov zakladateľov; 4. Usporiadanie novín; Doklad potvrdzujúci práva na ochrannú známku (v prípade registrácie), 6. Opis budúcich novín (téma, obežník, orientácia).

3

Vypracovať systém podmienok pre inzerentov prostredníctvom predbežnej štúdie podobných publikácií. Je vhodné umiestňovať platené moduly od komerčných organizácií, ale zároveň prijímať bezplatné reklamy od verejnosti. Zavolajte potenciálnym zákazníkom a ponúknite im svoje podmienky. Uvoľnite reklamu v počiatočnom vydaní pre všetkých a v prvých mesiacoch práce a pre bežných inzerentov - preferenčné podmienky.

4

Nájdite tlačiareň, v ktorej sa budú tlačiť noviny. Začnite s malou tlačou - najviac 1 000 kópií. Pri výbere papiera vyberte primeranú rovnováhu medzi kvalitou a hodnotou. V prvej fáze môžete zafarbiť iba prvú a poslednú stránku, pričom vnútorné strany zostanú čiernobiele.

5

Vytvorte logistický systém, prostredníctvom ktorého sa najnovšie vydanie doručí na správne adresy. Vytvorte databázu spoločností, ktoré dostávajú vaše noviny: tieto informácie budú užitočné pre potenciálnych inzerentov. Ak má vaša publikácia úzke zameranie, napríklad na témy týkajúce sa stavby, vyberte príslušné distribučné kanály.

Užitočné rady

Uverejňujte v novinách informácie, ktoré sú zaujímavé pre široké spektrum čitateľov, napríklad horoskop alebo televízny program.

Odporúčaná