nepopulárne

Ako kúpiť kozmetický salón

Ako kúpiť kozmetický salón

Video: Sexy Lady Style - Kozmetický salón Banská Bystrica 2024, Júl

Video: Sexy Lady Style - Kozmetický salón Banská Bystrica 2024, Júl
Anonim

Kúpa kozmetického salónu v súčasnosti znamená získanie existujúcej firmy, ktorá môže priniesť dobrý príjem už od prvých dní. Krása je jednou z nákladovo najefektívnejších aktivít. Ako to kúpiť?

Image

Návod na použitie

1

Odhadnite skutočnú hodnotu získaného salónu. Pozvite odborníka, aby túto nehnuteľnosť nezávisle vyhodnotil. Môže tiež identifikovať argumenty, na základe ktorých predajca nafukuje cenu salónu, a poskytovať prediktívne informácie o vývoji nakupovaného podniku. Vďaka tomuto posúdeniu si môžete byť istí alebo presvedčení o uskutočniteľnosti tejto transakcie alebo výrazne znížiť cenu.

2

Pozrite sa na dokumenty týkajúce sa konkrétneho obchodu so salónmi. Urobte to za prítomnosti skúseného účtovníka, ak nemáte osobitné vzdelanie. V tomto prípade sa kozmetický salón správa ako produkt, ktorý bol starostlivo pripravený na predaj: možno sa upravili čísla, niečo sa pripísalo alebo sa zvýšila cena zariadenia. Venujte pozornosť tomu, či sa tieto priestory prenajímajú alebo vlastnia, či existujú dlhy za verejné služby alebo nejaké nezaplatené účty. Bude tiež dobré, ak váš advokát skontroluje právnu čistotu dokumentov.

3

Vypočítajte si, koľko to bude stáť za vymaľovanie izby, možný nákup ďalšieho vybavenia. Určite budete musieť minúť za reklamu a zmenu značenia. Analyzujte umiestnenie zakúpeného salónu krásy. Aby mohol peniaze, ktoré strávil v pomerne krátkom čase, splatiť, je potrebné kúpiť salón na miestach s vysokou premávkou.

4

Priraďte odhadcu diskrétne av krátkom čase skontrolovať kvalifikáciu remeselníkov pracujúcich v predávanom salóne; vyhodnotiť pracovné zaťaženie, kvalitu ponúkaných služieb; identifikovať rôzne výhody a nevýhody kabíny.

5

Pri kúpe kozmetického salónu vopred upozornite zamestnancov na zmenu koncepcie salónu (napríklad urobte kúpeľný salón od kaderníka), ak máte taký úmysel. Možno, že niekto odíde, a budete naliehavo musieť hľadať nových kvalifikovaných pracovníkov, čo je, bohužiaľ, v poslednej dobe dosť ťažké.

Odporúčaná