Obchodné riadenie

Ako začať s predajom

Ako začať s predajom

Video: NAŽIVO: Ako UŽ DNES začať s predajom na eBay? 2024, Júl

Video: NAŽIVO: Ako UŽ DNES začať s predajom na eBay? 2024, Júl
Anonim

Proces nákupu a predaja sa často vytvára spontánne - na základe porovnania cien sme dospeli k záveru, že sme schopní tento produkt alebo tento produkt ďalej predávať v náš prospech. Táto metóda je však „jednorazová“ a funguje iba vtedy, ak už máte klienta. A ak nie je klient, musíte ho nájsť. A to je jedno z dvoch pravidiel, ako začať predávať.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač

  • - internet

Návod na použitie

1

Identifikujte svoju cieľovú skupinu, jej potreby, preferencie a hlavné umiestnenia. Definujte ich životné postavenie a priority. Čím presnejší je váš výpočet, tým presnejšia bude vaša politika týkajúca sa sortimentu a ceny a schopnosť vopred určiť vzhľad súvisiacich produktov vo vašom sortimente.

2

Vytvorte webovú stránku alebo použite sociálne siete na inzerovanie svojho produktu. Navyše je celkom možné, že vás to ušetrí od potreby otvoriť obchodnú platformu, pretože môžete zariadiť predaj podľa nasledujúcej schémy: je prijatá objednávka a prijatá platba - objednávate tovar - prijímate tovar - pošlite ju klientovi.

Pri tejto možnosti máte možnosť získať kapitál na otvorenie maloobchodného priestoru a pokračovať v práci bez akýchkoľvek nákladov.

3

Má zmysel objednať veľké dávky tovaru iba v prípade veľkého dopytu, inak riskujete, že budete mať vo svojich rukách zastaralý tovar - či už z času na čas rozmazaný, alebo z módy.

Venujte pozornosť

Nesnažte sa vziať najlacnejší produkt za cenu - môže sa ukázať, že je zlej kvality.

Užitočné rady

Všetky skupiny produktov, ktoré kupujúcemu ponúkate, musia byť vzájomne prepojené.

Odporúčaná