nepopulárne

Ako začať šiť výrobu

Ako začať šiť výrobu

Video: Šitie pre začiatočníkov | Základy šitia – 1.časť: Šijací stroj | Základy šitia na stroji | DIY šitie 2024, Júl

Video: Šitie pre začiatočníkov | Základy šitia – 1.časť: Šijací stroj | Základy šitia na stroji | DIY šitie 2024, Júl
Anonim

Môžete začať so šitím výroby okamžite zo zariadenia veľkého priemyselného areálu, do ktorého sú zapojení technológovia a laboratórni technici, alebo si môžete najprv vytvoriť malú dielňu, ktorá pracuje podľa princípu „remeselník“, a potom s akumuláciou príjmu nakúpiť pokročilejšie vybavenie a premýšľať o prenájme. plné priemyselné priestory.

Image

Budete potrebovať

  • - osvedčenie o registrácii duševného vlastníctva;

  • - priestory pre dielenské vybavenie (50 - 70 metrov štvorcových);

  • - Sada šijacích zariadení (univerzálne šijacie stroje, overlock, naparovacia žehlička);

  • - 3-5 švadleniek priebežne a jedna fréza.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ. Bez ohľadu na to, pre ktorý model chcete vytvoriť výrobu odevov, prítomnosť štátneho osvedčenia v každom prípade poskytne vašej spoločnosti veľa výhod, hoci potom budete musieť pravidelne platiť dane. Ak začnete s činnosťou bez obáv z jej formálnej stránky, môžete naraziť na veľmi vážne problémy. Hlavnou nevýhodou v tomto prípade je neschopnosť inzerovať s presnými súradnicami, ktoré vám pomôžu dostať sa na cestu nielen maloobchodníkom s odevmi, ale aj zamestnancom daňového inšpektorátu alebo iných inštitúcií, s ktorými by ste sa nemali stretnúť.

2

Vyberte si jednu z dvoch pracovných schém začiatočného šijacieho podniku: buď si prenajmete izbu a prenajímate prenajímate každý mesiac, alebo šijacie stroje umiestnite doma so svojimi zamestnancami a pravidelne od nich budete prijímať objednávky. Obe možnosti majú svoje výhody a nevýhody. Prvá je, samozrejme, omnoho menej ekonomická, zatiaľ čo druhá komplikuje proces organizácie práce pre vás - aj keď švadlenky dostanú určité percento z produkcie, vždy budú v pokušení šiť niečo pre svojho klienta alebo priateľa.

3

Preskúmajte trh so šijacími zariadeniami, rozhodnite sa, aké typy strojov budú potrebné na vyriešenie vašich okamžitých úloh, a skúste zvoliť najúspornejšiu, ale nevylučujúcu kvalitnú možnosť. Najskôr je možné kúpiť použité zariadenie a postupne jeho aktualizáciu a doplnenie. V šijacom priemysle s nízkym koeficientom automatizácie sú zapojené najmä univerzálne šijacie stroje, ako aj overlock. Je lepšie okamžite získať silnú naparovaciu žehličku, ktorá pripraví niektoré druhy tkanín na prácu.

4

Nájdite kvalifikované krajčírky, ktoré budú pracovať podľa vášho výberu doma alebo v špeciálne vybavenej dielni. Ak to podmienky umožňujú zorganizovať efektívne rozdelenie práce, je možné tiež zaviesť pracovnú jednotku pre rezačku a majstra pre švadlena. Nastavenie zariadenia bude zabezpečovať špecialista alebo majster z tretej strany zo servisného strediska spoločnosti, od ktorej ste zariadenie zakúpili.

Šijacia dielňa

Odporúčaná