obchodné

Ako nájsť miestnosť pre kaderníka

Ako nájsť miestnosť pre kaderníka

Video: 1 Ramená - domáca fyzioterapia 2024, Júl

Video: 1 Ramená - domáca fyzioterapia 2024, Júl
Anonim

Aby bol kaderník alebo malý kozmetický salón konkurencieschopný, musíte sa od samého začiatku snažiť svojim zákazníkom a sebe dokázať, že vaše zariadenie skutočne spĺňa modernú úroveň služieb. A prvá vec, ktorá by sa mala stať kľúčom k vysokej triede vášho kaderníka, je pohodlná izba vybraná rozumne a presne.

Image

Návod na použitie

1

Nastavte dolnú lištu na veľkosť miestnosti, ktorú potrebujete na vybavenie kaderníka. Ak je potrebné plochu prenajať, potom je túžba šetriť na každom štvorcových metroch celkom prirodzená, avšak pre ziskového kaderníka potrebuje aspoň stredná trieda priestrannú izbu, v ktorej sú jasne rozlíšené klientská a technická oblasť. Preto sa nesnažte umiestniť svoju inštitúciu na dvadsať štvorcových metrov, hľadajte priestor pre ňu najmenej dva až dva a pol krát viac.

2

Zhodnoťte stav potenciálnych priestorov pre svojho budúceho kaderníka. Pre dobrú inštitúciu je nepretržitý prísun vody a dostupnosť teplej vody po celý rok nesmierne dôležité, preto sa vopred obráťte na miestnych obyvateľov alebo nájomcov susedných oblastí. Kaderníci sa najčastejšie nachádzajú na prvom poschodí obytných budov a situácia v nich sa môže líšiť, najmä ak hľadáte viac-menej ekonomickú alternatívu.

3

Uprednostnite miestnosť, v ktorej je núdzový východ - prítomnosť služobného vchodu pre zamestnancov je veľmi žiaduca. V každom kaderníckom salóne je potrebné vyhodiť odpadky a rôzne odpady po celý deň, musíte to urobiť diskrétne a ďaleko od návštevníkov čakajúcich na ich príchod. Druhý vchod si potom môžeš urobiť sám, ale bude si to vyžadovať ďalšie náklady. V prípade niektorých budov je táto možnosť v zásade vylúčená, ktorú musíte tiež vopred poznať.

4

Naučte sa všetky právne jemnosti postupu pre prevod priestoru do nebytového fondu z obytných. Ak sa chystáte kúpiť izbu na prízemí bytového domu, budete ho musieť previesť do nebytového fondu, s čím môže vzniknúť množstvo problémov. Tu potrebujete úplnú lojalitu obyvateľov a povolenie niekoľkých inštitúcií - pred uzavretím dohody sa musíte dozvedieť o všetkých prekážkach, ktoré vám môžu vzniknúť v ceste.

Ako otvoriť kaderníctvo v roku 2018

Odporúčaná