management

Ako napísať predajný text

Ako napísať predajný text

Video: Prečo jasný a silný predajný text? VII. 2024, Júl

Video: Prečo jasný a silný predajný text? VII. 2024, Júl
Anonim

Písanie textu na predaj nie je také ťažké, ak existuje túžba predať. Čo môžem predávať s textom? Takmer všetko nie je len tovar, ale aj služby alebo práca. V obchode môže kupujúci starostlivo zvážiť, dotknúť sa veci, ktorú má rád, alebo vyskúšať potravinový produkt. Na internete je všetko iné. Je dôležité presvedčiť kupujúceho, aby si výrobok kúpil na základe slov.

Image

Ak chcete svoj produkt predať, nezáleží na tom, či ide o službu alebo službu. Buďte trpezliví a pripravte si list a pero. Kde začať?

  • Pozor: Prilákajte potenciálneho kupca provokatívnym titulom. Zadanie textu predaja by ho malo zaujať.

  • Záujem. Povedzte kupujúcemu, že ste oboznámení s jeho problémami. Napríklad, ak predávate vývojové pomôcky pre deti, môžete začať s marketingovým článkom s popisom problémov, ktoré sa vyskytujú s deťmi. Ak poskytujete služby registrácie nehnuteľností, môžete hovoriť o tom, aké ťažké je zhromažďovať všetky potrebné dokumenty a aké riziká existujú pri samo-registrácii nehnuteľností. Potenciálny kupujúci by vo všeobecnosti mal mať pocit, že ste si vedomí jeho problémov.

  • Desire. Potom, ako ste vzbudili záujem potenciálneho kupujúceho, je potrebné, aby mal záujem o kúpu vášho produktu. Preto je potrebné opísať všetky jeho výhody v porovnaní s inými podobnými výrobkami. Čitateľ musí pochopiť, aké výhody ho čakajú, ak si zakúpi váš produkt. Napríklad, ak predávate posteľnú bielizeň, môžete hovoriť o jej prirodzenom zložení, exkluzívnom dizajne a značke, ktorá sa etablovala.

  • Action. Nezabudnite na svojho zákazníka, keď chce kúpiť váš produkt. Je potrebné, aby mu stručne a jasne naznačil, ako kúpiť vec, ktorá sa mu páčila. Rozjasnite tlačidlo objednávky, umiestnite ho na vhodné miesto alebo poskytnite kontaktné informácie pre kancelárie. Čitateľ vás môže kontaktovať. Ak ste vynechali poslednú zložku predávaného textu, všetka práca na jeho napísaní bude zbytočná. Potenciálny zákazník, ktorý chce od vás kúpiť tovar alebo objednať službu, jednoducho nebude schopný zistiť, ako to urobiť. Nenechajte si ujsť!

  • Kľúčové slová. Nezabudnite na túto dôležitú súčasť textu predaja. Zamyslite sa nad tým, aké slová alebo frázy bude váš produkt hľadať na internete. Ak je vaším cieľom predať byt v Ivanove, potenciálny kupujúci pravdepodobne zadá nasledujúcu požiadavku „kúpiť byt“ alebo „kúpiť byt v Ivanovo“. Preto, aby vyhľadávacie nástroje našli vašu stránku na túto žiadosť, je potrebné zahrnúť tieto kľúčové slová do textu predaja.

Vaša túžba predávať a dôkladné znalosti o produkte vám pomôžu napísať predajný text, aby vaši zákazníci nemali na výber. Budú chcieť kúpiť!

Odporúčaná