management

Ako nakresliť rozloženie webovej stránky

Ako nakresliť rozloženie webovej stránky

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl
Anonim

Vo veku moderných digitálnych technológií nemá webová stránka podobnú vlastnosť. Prítomnosť na internete je povinná, môže nielen rozprávať o vašej spoločnosti, ale tiež vzbudiť dôveru potenciálneho klienta, pretože je známe, že až 90% informácií o spoločnosti a jej službách sa teraz zhromažďuje v sieti.

Image

Návod na použitie

1

Príprava.

Pred vytvorením svojich stránok si dôkladne preštudujte stránky konkurentov. Pozrite sa na farby a rozloženie kariet. Predstavte si, že ste potenciálnymi kupujúcimi, aké informácie by ste hľadali ako prvé? Čo by vás zaujalo a čo vás odtlačilo preč? Označte výhody a nevýhody stránok. To, čo spôsobilo nepríjemnosti, sa mi naopak páčilo. Napíš to na kúsok papiera. Nezabudnite, že vaši zákazníci sú ľudia ako vy, niečo, čo sa vám nepáčilo, ich vytlačí a vylúči z vášho webu.

Image

2

Trends.

Teraz, keď stránky spoločností už nie sú nové, internet je plný informácií a často nie najvyššej kvality, ľudia nechcú hľadať niečo na dlhú dobu a spracovať veľa textu. Potreba čítania informácií vo všeobecnosti zaniká. Ľudia sa už neobracajú na kartu „o spoločnosti“ so svojimi sladkými pochvalnými textami, ale na kartu „otázka - odpoveď“ alebo na sociálne siete, kde sa diskutuje o spoločnosti a jej produktoch. Ústne slovo veľmi pevne zavedené na internete. Z toho možno vyvodiť niekoľko záverov. Po prvé, hlavná stránka by mala obsahovať čo najmenej textu a po druhé, kartu „o spoločnosti“ je možné ponechať, ale informácie na nej by mali byť prezentované zaujímavo, napríklad v štýle infografiky - komiksový pás, ktorý rozpráva o vašej aktivite s niekoľkými veľkými podpismi. po tretie, stránka si na dlhú dobu udrží potenciálnych zákazníkov, ak je interaktívna, ak sa môže niečo hýbať, hrať nejaké java hry venované činnostiam vašej spoločnosti a napokon kompiláciu stránky s populárnymi sociálnymi siete, aby bolo možné ľahko prepojiť s akoukoľvek témou vášho webu do stavu používateľa alebo aby bol prístup k diskusiám v skupinách a príslušných komunitách.

Image

3

Vytvorenie rozloženia.

Vezmite veľký biely list papiera a nakreslite naň niekoľko povinných polí - hlavičku, suterén a hlavné pole. Vezmite nálepky, je lepšie, ak sú zafarbené. Môžete ich nahradiť farebným papierom. Vystrihnite niekoľko obdĺžnikov, podpíšte na nich názvy záložiek, ručne nakreslite logo, kontakty napíšte na samostatnú nálepku. Vytvárajte ilustrácie, správy. ktoré môžu slúžiť ako bloky vystrihnuté z časopisov a novín. Položte všetko na biely kus papiera. V záhlaví stránky - logo, názov spoločnosti a kontakty, v suteréne - karty partnerov alebo dabingové karty. usporiadajte zostávajúce karty podľa svojich predstáv. Presúvajte ich, kým si neuvedomíte, že ísť na web a presne vidieť toto usporiadanie komponentov bude pre potenciálneho klienta výhodné. Požiadajte o radu, požiadajte o hodnotenie priateľov a známych, zvážte ich pripomienky a návrhy. Opravte papierové nálepky, preneste všetko do počítačového programu. Môže to byť Adobe Photoshop alebo Corel Draw, akýkoľvek bitmapový alebo vektorový grafický program, ktorý môže na výstupe vytvárať kvalitný obrázok a rozšírenie.

Image

Odporúčaná